BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Caner Toyga nerede çalışıyor yeni işine bakın Esra Erol'un vazgeçilmezi

Esra Erol'un geçen sezon ATV'de yayınlanan programı Benimle Evlenir Misin'de yer alan ve Berke ile evlenen Caner Toyga şu an ne yapıyor? Dün Esra Erol'u izleyenler Caner Toyga'nın nerede işe başladığını öğrendi. Caner Toyga, Esra Erol'da muhabirlik yapmaya başladı.

Abone ol

Esra Erol'un dün canlı yayında yaptığı açıklama sosyal medyaya damga vurdu. Esra Erol'un programında evlenen Caner ve Berke bu yıl boşandı. Berke, Caner'in rol icabı evlendiğini öne sürünce Esra Erol çıldırdı. Esra Erol'un vazgeçilmezi olan Caner'in yeni işi belli oldu.

Kafasında bardak kırdığı günlerden beri televizyonun vazgeçilmezi olan Caner Toygar'ın yeni işi belli oldu. Caner Toygar, formatı değişen Esra Erol'un yeni programında muhabir olarak görev almaya başladı. Esra Erol'un programında çalışmaktan vazgeçmeyen Caner Toygar dün canlı yayında muhabirliğe devam etti. 

CANER TOYGAR KİMDİR?

Ocak 1980 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Caner Toygar, lise mezunudur. Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturmuş ve kısa sürede isminden sıkça söz ettirmiştir. 2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve "Naber Fıstık" isimli albümü çıkarmıştır. Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner Toygar, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.

Berke 'Caner'le zorla evlendirildik dedi Esra Erol yaylım ateşine tuttu