BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
HABER /  MAGAZİN

Caner Çalışır kimdir öldü iddiası Kerimcan'ı kızdırdı

Caner Çalışır kimdir sosyal medya fenomeni öldü mü iddiası ortalığı karıştırdı. Kerimcan Durmaz'ın 'kanki'si olan Caner Çalışır yoğun bakımda, durumu ciddi. Caner Çalışır'ın son durumunu Kerimcan Durmaz anlattı.

Abone ol

Caner Çalışır kimdir öldü mü iddiası sosyal medyada bir anda gündem oldu. Kerimcan Durmaz'ın en yakın arkadaşlarından biri olan Caner Çalışır yoğun bakımda ve durumu çok ciddi. Çoklu organ yetmezliği nedeniyle Bayrampaşa'da bir hastaneye kaldırılan Caner Çalışır'ın son durumu nasıl, hayatı tehlikesi devam ediyor mu Kerimcan Durmaz anlattı.

'ABLAN STAR BEBEĞİM'

Sosyal medyada özellikle instagram'da 'Ablan star bebeğim' diyerek fenomen olan Caner Çalışır'ın durumu dün geceden beri ciddiyetini koruyor.

Snap'leri ile ünlü ikilinin bu videolarına yorum yağdı...

KERİMCAN DURMAZ: DUANIZI EKSİK ETMEYİN     

Sosyal medyada Caner Çalışır'ın sağlık durumu ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasında yaptığı açıklama ile takipçilerinde dua istedi.

"Arkadaşlar Caner'in tedavisi hala devam ediyor. Hakkında çıkan 'hayatını kaybettiği' yönündeki haberlere inanmayın. Yakın dostları ve ailesi olarak biz yanındayız. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. "

CANER ÇALIŞIR'IN BU POZLARI ÇOK KONUŞULDU