BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  MAGAZİN

Caner Berke boşanması! Caner eşi Berke'ye beddua etti

Caner Berke boşanma davası şok gelişmelere sahne oluyor. Caner Toygar evinde yapılan arama sonrasında çıldırdı. Eşi Berke Kentli hakkında beddualar eden Caner evine izinsiz girildiğini söyledi. İşte Caner Berke olayındaki yeni gelişmele

Abone ol

Caner Berke arasındaki boşanma davasında işler pisleşti. Berke Kentli'nin başvurusu üzerine polis Caner Toygar'ın evine girdi. Caner'in evinden çıkanlar ise herkesi şaşırttı. Kadın makyaj malzemeleri kullandığı öne sürülen Caner'in evinden bir de pompalı tüfek çıkmıştı. Caner Toygar bugün instagram hesabından haberlere ateş püskürdü. Berke ile boşanma davası ve evinin aranması konusunda konuşan Caner beddualar yağdırdı.

Eşi Berke Kentli için beddualar eden Caner Toygar şunları yazdı;
-Allah seni en kısa zamanda anıldığı gibi yapsın beni karalamak için elinden geleni yapıyorsunuz iki kuruş tazminat alabilmek için yapmadığınız kalmadı evime benden habersiz girip çamur atmak için kurduğun oyunlar sana elbet dönecek kahrı perişan ol!


Caner Berke çifti Esra Erol'un evlilik programında nikah masasına oturmuştu. Çift 4 ay sonra olaylı bir şekilde boşanma davası açtı. Berke Kentli evi terketti ve eşi hakkında şiddet iddiasında bulundu.

Caner makyaj mı yapıyor? : Eşi Berke Kentli'nin makyaj malzemeleri ile ilgili iddiası 'delikanlı' geçinen Caner'i küpleri bindirdi. Caner Esra Erol'un programında ağzına geleni saydı ve o da eşini ifşa etti. Aşağıdaki haberden tıklayıp okuyabilirsiniz.

Caner Berke işinde şok gelişmeler! Esra Erol'un programında makyaj iddiasına çıldırıp saydırdı...