BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  MEDYA

Candan Erçetin son klibiyle Beyaz'a el öptürdü

Candan Erçetin ve Beyaz arasındaki düello bugün mutlu sonla bitti. Candan Erçetin'in Beyaz'a cevabı ünlüler geçidi gibiydi.

Abone ol

Beyaz Show'da haftalardır süren Candan Erçetin - Beyaz klip cevaplaşması, son programda da seyirciyi şaşırtan sürprize sahne oldu. Candan Erçetin canlı yayında stüdyoyu bastı.

Geçtiğimiz hafta düelloda son sözü söyleyen Beyazıt Öztürk, ünlü erkek isimleri oynattığı bir kliple Candan Erçetin'e karşılık vermişti ancak Beyaz erkeklerin ihanetine uğradı. Geçtiğimiz hafta Beyaz'ın yanında yer alan Mustafa Üstündağ, Hayko, Emre Karayel ve İhsan Varol bu hafta Candan Erçetin'in klibinde yer alırken, pişman olduklarını söylediler.

candan.20150124012944.jpg 

Bu defa Candan Erçetin'in klibin sonunda sürpriz yaparak studyoya girdi. Şarkısına studyoda devam eden Candan Erçetin'e, Beyazıt Öztürk te eşlik etti. Seyircinin şaşkın bakışlarıyla şarkısına devam eden Candan Erçetin'e Beyaz'dan barış çağrısı geldi ve elini öptü.

cemyilmaz.20150124012957.jpg 

MFÖ, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Emel Sayın ve Demba Ba da klipte yer aldı !

Candan'ın son klibinde Türkiye'nin en tanınmış ünlüleri de yer aldı. Candan tam bir şov yaparak, klibinde MFÖ, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer ve Emel Sayın'a da yer verdi. Klibin içinde vokalleriyle eşlik eden ünlüler seyircinin coşkusuyla karşılandı.

dembaba.jpg
 
Araya giren dostları kırmayan Candan Erçetin ise klibin ardından bir anda stüdyoya gelirken, Beyaz'ı affettiğini açıkladı. 

İŞTE O KLİP: