BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Canan Karatay o iddiaya çıldırdı: Adamı dellendirmeyin!

CNN Türk'de Deniz Bayramoğlu'nun sunduğu Gündem Özel programına, İç Hastalıkları ve Kardi̇yoloji̇ Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay konuk oldu 'Programda Bayramoğlu, 'Yakında peynir suçlu bulunacak.' deyince Karatay'ın tepkisi sert oldu.

İç Hastalıkları ve Kardi̇yoloji̇ Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, CNN Türk'de Deniz Bayramoğlu'nun sunduğu Gündem Özel programına konuk oldu. Programda 'Yeni moda beslenme uyarılarına' atıfta bulunan Bayramoğlu, "Yakında peynir suçlu bulunacak" deyince Karatay bu iddiaya sert çıktı.

"ADAMI DELLENDİRMEYİN": Amerika'da yeni çıkan bir kitabın bu konuya dikkat çektiğini belirten Deniz Bayramoğlu'na Canan Karatay şöyle yanıt verdi;

"Amerika'nın peyniriyle bizim peynirimiz bir değil. Biz şirden mayalı peynir diyoruz, Ezine peyniri diyoruz, Elazığ'ın tulum peyniri diyoruz. Amerika'da bunlar var mı? 'Onun için Amerika'da böyle bir kitap yayınlandı. Burada da olacak.' demeyin bana. Ama krem peynir tehlikeli. Çünkü fabrikasyon ürünü. Yine diyet peyniri de aynı şekilde tehlikeli. Bizim Van'da otlu peynirimiz var. Keçi peynirlerimiz var. Amerika'da keçi peyniri yok ki. Adam dellendirmeyin." 

Sitene Ekle