BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Canan Kaftancıoğlu'ndan skandal PKK mesajı!

CHP'nin İstanbul İl Başkanlığına seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun, 2013'te Fransa'da öldürülen PKK'lı terörist Sakine Cansız'ın ardından yaptığı skandal paylaşım ortaya çıktı. Canan Kaftancıoğlu eşinin domuz eti twiti sonrası şimdi de bu twitle gündemde.

Abone ol

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun birkaç gündür tartışılan skandal tweetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Kaftancıoğlu'nun son olarak, PKK'lı terörist Sakine Cansız'ın 2013 yılında öldürülmesinin ardından yaptığı paylaşım gündeme oturdu.

Kaftancıoğlu, Fransa'da öldürülen Sakine Cansız adındaki PKK'lı teröristin öldürülmesine ilişkin, "İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti" paylaşımını yaptığı ortaya çıktı.

PAYLAŞIMINI SİLDİ: Kısa sürede Twitter gündemine oturan bu tweet sonrası, Kaftancıoğlu paylaşımını sildi. Kaftancıoğlu, daha önce de skandal paylaşımlarının yalan olduğunu iddia ediyordu.

EŞİNİN DOMUZ ETİ İÇİN NE DEDİ? : Dün il başkanlığı görevine devralırken konuşan Canan Kaftancıoğlu, eşinin 'domuz eti' twitine şu yanıtı vermişte;

-Bu fotoğrafa biraz dikkat ederseniz. Bıçak ve çatalın karşı tarafta olduğu görülür. Bunu ayıp sayıyorum. Bunun AKP genel başkanı tarafından hedef gösterilmesi ayrımcı politikaların geldiği noktayı gösteriyor. Bu paylaşım yerlidir, yersizdir, tartışılır. Askerlerimize yedirilen at etiyle daha çok ilgilenilseydi biz böyle bir ülke olmazdık. Kocamın ne yediğine karışmam, ancak bir şeye izin vermem. Sadece kul hakkı yemesine izin vermem. O da zaten yemez."

Canan Kaftancıoğlu'nun eşi Ali Naki Kaftancıoğlu domuz eti mi yedi?

Canan Kaftancıoğlu kimdir attığı tweetlerde neler var?