BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL

Boyları kısa aşkları kocaman

Çanakkale’nin Gümüşçay beldesinde, 1 metre 6 santim ve 1 metre 8 santim boylarındaki genç çift dünya evine girdi.

Abone ol

1 metre 6 santim boyunda olan 26 yaşındaki Merve Tuna ile Facebook'ta tanışıp aşık olduğu 1 metre 8 santimetre boyundaki Murat Kartal’ın (31) düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

FACEBOOK'TAN EKLEYİP KONUŞTULAR

İstanbul’da yaşayan Murat Kartal, 1 Ocak 2012 tarihinde özel bir kanalda izdivaç programına katılarak kendisine eş aradığını söyledi. Merve Tuna’nın teyzesi, TV’de gördüğü Murat’tan yeğenine bahsetti. Merve, Murat’ı paylaşım sitesinden bularak Facebook hesabına ekledi. Merve ve Murat’ın sanal alemde başlayan aşkları, 9 ay sonra evlilikle noktalandı.

20120831aw000461_03.jpeg

Gümüşçay Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Tuna’nın kızı Merve Tuna ile Murat Kartal’ın nikahını Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı kıydı. Nikah salonundan fayton eşliğinde konvoyla ayrılan çift, düğün salonuna geçti. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünle dünya evine giren genç çift, daha sonra balayına çıktı.

Kartal çiftinin düğününe katılan Doğtaş Yönetim Kurulu üyesi Şadan Doğan, işsiz olan Murat Kartal’a Doğtaş’ta iş imkanı sağlayacağı sözünü verdi.

Çok mutlu olduğunu söyleyen Murat Kartal, “Hayatlarımız diğer insanlara göre belki farklı ama sonuç olarak hepimiz bir kalp taşıyoruz. Biz de Merve ile kalplerimizi birleştirmeye karar verdik. İzdivaç programına çıktığımda içimde hem umut vardı hem de yoktu diyebilirim” şeklinde konuştu.