BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  MAGAZİN

Can Yaman'ın durumu nasıl Erkenci Kuş'un yıldızı ameliyat oldu

Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile Başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu Can Yaman, gözlerinden ameliyat olduğunu açıklayınca herkes Can Yaman'ın sağlık durumu nasıl sorusunu merak etmeye başladı.

Abone ol

Star TV'nin fenomen dizisi Erkenci Kuş'un yıldız ismi Can Yaman'dan korkutan bir haber geldi. Uzun süredir gözlerinden rahatız olan ve Altın Kelebek ödül törenine dahi güneş gözlüğü ile katılmak zorunda kalan yakışıklı oyuncu, sosyal medyadan yaptığı bir açıklamayla ameliyat olduğunu duyurdu. Yaman'ın mesajını gören takipçileri ise bir hayli korktu. Can Yaman, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Uzun süredir gözlerimden rahatsızım. Yılbaşından 3 gün önce olmam gereken ameliyatı oldum. Şu anda daha iyiyim ama 2 hafta kadar daha bulanık ve kısıtlı görmeye devam edeceğim sanırım. Merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkürler. Sevgiler"

DİZİDE GÖZLÜKLE OYNAMIŞTI: Rahatsızlığına rağmen çekimleri aksatmayan Yaman, geçtiğimiz günlerde de dizinin iki bölümünde gözlükle oynayacağını bunun ise sağlık durumuyla ilgili olduğunu duyurmuş ve şunları dile getirmişti;

“Önümüzdeki 2 bölüm gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı gözlükle olacağım, ama aşk dolu bakışmalardan bir şey eksilmeyecek.”

ERKENCİ KUŞ CAN YAMAN KİMDİR?: Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman, ilk ve ortaokulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi.

Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Yaman, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde "Bedir" karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği "Sevda" ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan İnadına Aşk'ta Yalın "Aras" rolü ile hayran kitlesini genişletti.

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni de olan Can Yaman aynı zamanda lisanslı basketbolcudur.

Pek çok spor dalı ile yakından ilgilenen Can Yaman, verdiği bir röportajda "Sabahları, 'Ne kadar yakışıklıyım' diye uyanmıyorum. Allah böyle yaratmış, bununla barışmak gerek. Ben ünlü olduktan sonra bir anda insanlar bana bakmaya başlasaydı, 'Aa ben ne oldum' diyebilirdim. Ama bunun öncesi de var.” demişti.

Hayranları şokta! Erkenci Kuş'un yıldızı ameliyata alınmış Hayranları şokta! Erkenci Kuş'un yıldızı ameliyata alınmış Hayranları şokta! Erkenci Kuş'un yıldızı ameliyata alınmış Hayranları şokta! Erkenci Kuş'un yıldızı ameliyata alınmış HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN