BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,81
ALTIN 2.434,19
HABER /  MAGAZİN

Can Tanrıyar bu yüzden dayak yemiş!

Can Tanrıyar, burnunun kırılması olayının tüm ayrıntılarını Twitter hesabından paylaştı. Tanrıyar'ın hedefindeki isim Petek Dinçöz...

Abone ol

Petek Dinçöz’den olaylı bir şekilde boşanan Can Tanrıyar Etiler’de yumruklu saldırıya uğradı.

Burnu kırılan Tanrıyar ameliyat edildi.  Can Tanrıyar'ın iddialarına göre kendisine bunu yapan kişiler Petek Dinçöz'ün yakınları, ama Günaydın'dan  Sinan Özedincik kavganın sebebinin fermuar olduğunu açıkladı.

KAVGA NEDENİ FERMUAR

03.30'DA ÇORBACIDA
Olayın perde arkasından başka bir detay çıktı! Tanrıyar, o gece mekana 03.30'da gitmiş, yemek siparişini verip tuvaletin yolunu tutmuş.

FERMUARINI ÇEKMEMİŞ
Tanrıyar, tuvalet çıkışı karşı masada oturan kadınlı- erkekli bir grubun yanıda gidip "Ne bakıyorsunuz, sizi Petek mi gönderdi?" demiş. Ancak o an Tanrıyar'ın çekmeyi unuttuğu fermuarını gören kadınlardan biri çığlığı basmış. Masadaki erkek de önündeki küllüğü Tanrıyar'a fırlatmış. Olay sonrası Tanrıyar, mekanın sahibiyle karakola gidip küllük atan müşteriden şikayetçi olmuş.

Saldırıyı Twitter hesabından duyuran Tanrıyar, kendisine saldıranlarla ilgili olarak “Urfalı olduğunu ve Petek ve annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyen abuk subuk adamlarla mücadele ediyorum. O Petek'le annesi adına arayan Urfalı grup mu, yoksa tesadüfi birisi mi bilmiyorum. Kimsenin günahını alamam” dedi.

URFALI ADAMLAR KİM

Tanrıyar, Twitter’daki hesabında şunları yazdı:

Yahu ağzımı bozucam şimdi!.. Bir ameliyattan çıktım, 14.30'da ikinci ameliyata giricem, Urfalı olduğunu ve Petek ve annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyen abuk subuk adamlarla mücadele ediyorum, kafayı yemiş birileri hala neler yazıyor. Ayıp be!. Ben onlardan ve bunlardan nasıl kurtulucam?. Alnım dikişli, birazdan kırılan burnum ameliyat edilecek, utanmadan neler yazıyorlar. 2 saat uyumam lazim ameliyat öncesi."

İNŞALLAH PETEK YÜZÜNDEN BURADA DEĞİLİMDİR

Hastanede yatıyorum. Bir saate kadar genel anestezi ile kırık burun için ameliyat olucam. Alnım dikildi, problem yok. Telefonları açamıyorum. Konuşacak halim yok çünkü. Arayan dostlarım merak etmesin, iyiyim. İnşallah bu duruma, bir kaç gün önce haberler gönderen kendini Urfalı bir grup olarak tanıtıp Petek'le annesinin adını veren kişiler tarafından düşmemişimdir. Bu beni şu anki acımdan daha cok acıtır!. İnsallah tesadüftür. İnşallah rastgele birileridir.