BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65

Can Dündar Vatan Hainidir!

Bu gerçek birilerini niye rahatsız ediyor? Acaba Can Dündar’dan beklentisi mi var birilerinin? Can Dündar’ın bir gün Nazım Hikmet gibi olacağını mı düşünüyorlar?

Salı günü katıldığım televizyon programında Can Dündar vatan hainidir dedim. Ve arkasından bir grup aklı evvel beni sosyal medyada kendilerince linç etmeye çalıştı.

Tekrar söylüyorum! Üstüne basarak tekrar ediyorum! Can Dündar bir vatan hainidir!

Kesinleşmiş yargı kararı mı var John Dündar hakkında diye soruyorlar. Şöyle bir hikaye geliyor aklıma: Esrarkeşin biri hamamda demlenmeyi severmiş. Soranlara da ‘sıcak da daha iyi tutuyor’ dermiş. Yine bir gün müdavimi olduğu tedarikçisinden esrarı alıp hamamın yolunu tutmuş. Soyunup dökünmüş, peştemalini giymiş. Başlamış esrar çekmeye. Birden bire istediği performansı alamadığını fark etmiş. Sinirli bir şekilde hamamdan fırlamış. Başlamış esrarı satan adamı aramaya. Çarşıda bir o yana bir bu yana koştururken altındaki peştemali düşmüş ama bu durumu hiç fark etmemiş. En sonunda esrarı kendisine satana adamı bulmuş ve yakasına yapışmış. ‘’Niye tutmuyor ulan bu esrar, malı mı değiştirdin!’’ diyerek adamı hırpalamaya başlamış. Karşısında, çarşının ortasında anadan üryan bir şekilde kendisinden hesap soran bir adam gören bitirim satıcı yapıştırmış cevabı: ‘’Abi bu kadar tutmuş ya daha ne olsun!’’

Ben de diyorum ki Can Dündar’ın yediği haltlara baktığınız zaman bu hikaye aklınıza gelsin. Kesinleşmiş yargı kararı mı var diye sormayın. Bu kadar ihanet etmiş ya daha ne olsun deyin.

Kesinleşmiş yargı kararı argümanından gidersek şayet Fethullah Gülen hainine ne diyeceğiz? ABD’nin koruması altında olan bu hain hakkında Türk Mahkemeleri vatana ihanet suçunu işlemiştir hükmü mü verdi? Hayır. Bu konuda kesinleşmiş bir yargı kararı mı var? Yok. O zaman niye vatan haini diyoruz. Çünkü vatan haini de ondan. Çünkü Fetö pisliğini güzel yurdumuzun başına bela etti de ondan. Çünkü sayın İrfan Fidan’ın da tutuklu üst düzey Fetö yöneticisinden aktardığı üzere MİT Tırları operasyonu emrini verdi de ondan. Daha ne kadar sayalım bilmiyorum.

Can Dündar’a gelince durum niye değişiyor birilerine göre. Can Dündar Genel Yayın Yönetmeni olduğu Cumhuriyet Gazetesi’nde MİT Tırlarının durdurulması görüntülerini yayınladı. Amaç Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni terör örgütlerine yardım eden bir devlet olarak göstermekti. Bu sayede ülkemizin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde savaş suçu işlediği iddiası ile yargılattırılacaktı. Devletimize ve devlet başkanımıza yöneltilmiş en büyük kumpaslardan birinin genel yayın yönetmeni Can Dündar bu yüzden vatan hainidir.

Bu gerçek birilerini niye rahatsız ediyor? Acaba Can Dündar’dan beklentisi mi var birilerinin? Umut ettkleri birşeyler mi var? Can Dündar’ın bir gün Nazım Hikmet gibi olacağını mı düşünüyorlar? İade-i itibar hayaleri mi kuruyorlar?

Ne düşünüyorsanız düşünün, ne plan yapıyorsanız yapın, Allah’ın izni ile hepsi boşa çıkacak. Can Dündar’ın ihaneti bu ülkede ders kitaplarında okutulacak. PKK sevicisi Almanya tarafından nasıl ağırlandığı, nasıl korunduğu, Türkiye’yi karalamak için çağrıldığı konferanslardan aldığı yüklü ödemelerle nasıl beslendiği ve kendi vatanından nasıl kaçtığı her daim hatırlatılacak.

Milletimiz Can Dündar’ı ABD bayrağına sarılmış fotoğraftaki pozu ile hatırlayacak. Milletimiz bu vatan hainini ‘Erdoğan’ı öldür arabayı al’ pankartı açan Almanya’dan aldığı pasaport ile hatırlayacak. Milletimiz Can Dündar’ı Türkiye’ye cehennem demesi ile hatırlayacak. Ve tabii ki bu haini el altından ya da kelime oyunları ile koruyup kollamak isteyenlere de her daim bu hususlar hatırlatılacak!