BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20
HABER /  GÜNCEL

Çalmış da çalmış ama...

Adana’da iki mağazadan 657 lira tutarında ayakkabı, tişört ve eşofman çalan 5 kişiyi takip edip kovalamaca sonrası yakalayan güven tim ekipl...

Abone ol

Adana’da iki mağazadan 657 lira tutarında ayakkabı, tişört ve eşofman çalan 5 kişiyi takip edip kovalamaca sonrası yakalayan güven tim ekipleri, hırsızları mağazaya götürdüğünde iş yeri sahibi olaydan haberi olmadığı için şaşkına döndü.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre M.D. (15), T.K. (17), S.T. (16), A.Ö. (15) ve E.F. (17) Atatürk Caddesi üzerindeki mağazaların önünde gezmeye başladı. Caddede görev alan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Tim ekipleri birinde sırt çantası olan bu 5 çocuktan şüphelendi. Polis çocukları takip ederken, çocuklar bir süre sonra bir mağazaya girip çıktı. Daha sonra bir başka mağazaya girip çıktı. Polis soğukkanlı olan çocukların mağazalardan hırsızlık yapmış olabileceğinden şüphelenerek durdurup çantayı aramak istedi. Ancak çocuklar polisin yanlarına yaklaştığını görünce kaçmaya başladı. Bunun üzerine yaşanan kısa kovalamacanın ardından zanlılar yakalandı. Yapılan aramada çantadan 657 lira değerinde eşofman, ayakkabı ve tişörtler çıktı. Eşyalarla birlikte zanlıları girdikleri mağazaya götüren polis, mağazadan hırsızlık yapıldığını söyledi ancak mağaza sahibi böyle bir şey olmadığını söyledi. Polis zanlıları ve eşyaları getirince mağaza sahibi kıyafetlerin kendilerine ait olduğunu söyleyerek şaşkına döndü. Zanlılar, polis merkezine teslim edildi.
(İHA)