BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25

Calista Luxury Resort Hotel'inde

Ayağınızı yerden kesecek bir tatil anlayışını yaşatan bir otel mi istiyorsunuz? Aynı zamanda ayağınızın altını temizleyen üstün servis ve hizmet anlayışı mı ya da mavi fili nereye ne zaman istersiniz? Diyecek kadar iddialı bir otel mi arıyorsunuz? Ve ben

Merhabalar;

Ayağınızı yerden kesecek bir tatil anlayışını yaşatan bir otel mi istiyorsunuz? Aynı zamanda ayağınızın altını temizleyen üstün servis ve hizmet anlayışı mı ya da mavi fili nereye ne zaman istersiniz? Diyecek kadar iddialı bir otel mi arıyorsunuz? Ve ben en zor misafirim, hangi otele gitmeliyim diyorsanız, tüm bu soruların yanıtını ve A plus bir tatilde ağırlama ritüelini bulabileceğiniz farklı bir otelcilik anlayışını keşfedeceğiniz kalite ve estetiğin mükemmel uyumuyla bütünleştiği Yeşil Yıldızlı Calista Luxury Resort Hotel’e davetlisiniz.

Tatil ve Lüks Otel Detaylarına Dair Her şey Calista Luxury Resort'te

Gastronomi ve sunum sanatları, Alerjen takip programı, sahil hijyeni dalında mavi bayrak, gıda hijyeni dalında beyaz bayrak, çevre dalında Turofed beyaz yıldız, Turizm Bakanlığı yeşil yıldız, özel gıda analiz laboratuvarı callos çocuk Spa, a la carte all inclusive sistemini koşulsuz misafir memnuniyetiyle sunan “turizm de kalite; çevre duyarlılığından geçer” felsefesini ilke edinmiş kalite meşalesiyle Türk turizminin dünya da parlayan yıldızı olmak için her detay da lüks, konfor, her detayda A class, İsmi gibi güzel bir otel Calista Luxury Resort .

Özdoğan Grup Özkar İnşaat’ın, turizm sektöründeki el emeği göz nuru ilk projesi

Calista Luxury Resort Hotel’in 2005 yılında başlayan projesi mimari anlamda büyük bir titizlik ve hassasiyetle seçilmiş. Kalite ve estetiğin mükemmellikle buluştuğu dış mimarisini Almanya’nın en önemli mimari bürolarından olan GMP, iç mimari dizaynını ise dünyanın en ünlü iç mimarlık bürosu İngiliz Solano ‘ya yaptırılmış. Hiçbir maliyetten ve detaydan kaçınılmayan bir otel markası olarak kapılarını araladığı ilk günden beri farklı ve üstün hizmet kalitesiyle sektörün ve tatilcilerin saygı ve sevgisini kazanırken, özellikli tercih sebebi olmayı başarmış ve hizmet sektöründeki yoluna güçlü adımlarla devam ediyor.

Kalite Kazancı Getirir

Finans Direktörü Ali Durur; maliyet ve sonuç arasındaki süreci çok iyi belirleyip artı değer katarak, geleceğe ışık tutmak gerekiyor. Calista önce çalışanına yatırım yaptı. Otel açıldığında sahiplenme duygusunu hizmet kalitesiyle bütünleştirdi. Özkar’ın yatırımcı bakış açısı kişilere yatırım yapar, markayı zirveye taşıyan ekip ruhunu benimser. Otelimizin açıldığı günden bu yana da aynı ekip arkadaşlarıyla Calista ruhunu yaşıyor ve yaşatıyoruz.

Otelciliğin Farklı Konseptlerinin ve Satış Stratejilerinin Güçlü İsmi

Mustafa Gençay

Türk otelcilik anlayışının güçlenmesi, kendine özgü geliştirilebilir üst düzey hizmet anlayışıyla bütünleşmiş her şey dahil sistemin sürdürülebilmesi için dünyada ayak basmadık yer bırakmayan satış ve pazarlama konusunda farklı stratejilerin uzmanı “hayır” kelimesini kullanmayı sevmeyen, genç ve dinamik bir ekip ruhunu geliştiren, isminden daha çok söz ettirecek olan Gencay’a nazar değmesin. Bir mavi boncukta benden diyorum.

Her Otele Bir Gürsel Kaya Lazım

Bu isme ve geleceğine çok inanıyorum

Gencay’ın satış ekibindeki Avrupa ve Ortadoğu Pazarı satış pazarlama müdürü Avrupa’da gittiği her yer de Mr.Calista lakabıyla anılan Gürsel Kaya ise kendisine verilen görevi ver ve unut dedirten; her otele lazım ve geleceği çok açık, alçak gönüllüğü ve iş disiplini ile Calista Luxury’nin kazanımlarından.

Geleceğin Genel Müdürü

Ön Büro Direktörü Adem Kaya ise yenilikçi, teknolojik gelişimleri yakinen takip eden ve uygulayan, eleştiriye sonuna kadar açık, en iyi için durmaksızın çalışan özel bir isim.

Calista Villalarının Gözbebeği

Kişiye özel hizmet anlayışının parlayan yüzü

VIP Supervisor Hayri Kayhan; adeta mesleğine aşık, servis ve hizmet etmeye doymayan genç bir isim.

Efektif bir SPA anlayışıyla dikkatleri çeken bir isim de SPA Manager Özgür Çağrıcı.

Lomi Lomi Nui Masajını Mutlaka Deneyin

Farkı Hissedeceksiniz

Hawaii müziği eşliğinde, 75 dakika süren vücut ve ruhu dinlendiren, ferahlatan derin bir masaj ritüelini profesyonel bir şekilde uygulayan Kamer Akçanal’ın sihirli dokunuşlarına kendinizi bırakın farkı hissedeceksiniz.

Calista Rüzgarları Bir Başkadır

Birde Blue Barda Calista Kokteylleri

Her odaya eşit derecede rüzgar sağlayan dört koldan havuzun tam ortasında bulunan birleşme noktası Ada Bar( Blue Bar)’da keyifli bir içecek molası Calista ayrıcalıklarından. Calista Otel mimarisinde çok hassas dokunuşları hissedebilirsiniz. Örneğin; odanızın balkonuna çıktığınızda yan odaların balkonlarıyla hiçbir temasınız yok. Birbirini görmeyen konumlandırma ile yapılmış oda dizaynları yine otelin her noktasında kolaylıkla ulaşabileceğiniz lavabolar Calista ayrıcalıklarından bazıları.

Yön Göster; Eşlik Et

Farklı otel personellerinden gideceğim noktalarla ilgili yardımcı olmalarını istediğimde eşlik eden bir nezaket gördüm. Örneğin House Keeping görevlisi Mehmet Ulukıra ‘ya pavillonlara nasıl gidebilirim dedim ve hemen kendisi bana eşlik ederek istediğim noktaya ulaşmamı sağladı.

Hizmette sınır tanımayan bir anlayışa da sahilde dolaşırken tanık oldum; bir misafirin ayağının altına bulaşan zifti sahil görevlileri derhal özel hijyenik bezlerle temizledi. İşte dedim ayakları yerden kesen hizmet anlayışı.

Calista’da Türk Mutfağının Güçlü İsmi Hüseyin Toprakçı

A La Carte all inclusive sistemiyle dikkatleri çeken Calista mutfağının başında, Hüseyin Toprakçı bulunuyor. Ünlü mutfak direktörü Hüseyin Toprakçı gastronomik sunumlarda Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini koşulsuz misafir memnuniyeti için sunan bir mutfak anlayışını yaşattıklarını anlatırken,

” bu doğrultuda da kendi içimizde yapmış olduğumuz ve misafirimize gösterdiğimiz değerin bir ifadesi olarak özel gıda Laboratuvarları kurduk. Gıda analizlerimizi ve personel eğitimimizi de bu laboratuvarda gerçekleştiriyoruz. Alerjen misafirlerimiz için de özel menülerimiz, 9 değişik A La Carte Restoranımız, özgü mutfak anlayışımızı misafirlerimizle buluşturuyoruz” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Calista 2012 Yaz Etkinlikleri

16 Haziran 2012 Akcent

20 Haziran 2012 Dj Simone

30 Haziran- 29 Ağustos 2012 Inusa Dawuda

2 Temmuz 2012 Radio Killer

18 Temmuz 2012 Steve Forest & Nicola Fasano

12 Ağustos 2012 Vanilla Sky

19-22 Ekim Ibiza Tour DJ’s

GÖKTEN ÜÇ ELMA DÜŞMÜŞ

Calista İle İlgili yazacak ve paylaşacak daha birçok şey var ama sizlerle şimdilik paylaştıklarım bu yaz ki otel tercihinizde Calista Luxury Resort Hoteli değerlendirmeniz için küçücükte olsa bir katkısı olursa ne mutlu bana.

Bu haftalık sizlere veda ederken gökten üç elma düşmüş diyerek;

“Gerçek iyimser, problemlerin farkındadır ama üstesinden gelineceğine de inanır.

Olumsuzlukları yakalar ama olumlulukları da vurgular,

En kötüye açıktır ama iyiyi de bekler.

Şikayet etmek için nedeni vardır ama gülümsemeyi seçer”

Tatil tadında kalın