BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,55
HABER /  MEDYA

Çalışkan'ın sözleri Miroğlu'nu çıldırttı!

Koray Çalışkan ikidir ekranda fırça yiyor. CNN Türk'te Hüseyin Yayman'ın ardından Çalışkan bu kez Orhan Miroğlu'ndan okkalı bir PKK fırçası yedi.

Abone ol

Koray Çalışkan'ın Habertürk'teki sözleri Orhan Miroğlu'nu çıldırttı! Çalışkan'ın, PKK'nın elindeki silahlar ile bölgesel silahlanma konusundaki açıklamalarıya tepki gösteren Orhan Miroğlu, sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti. Eleştiriler karşısında Çalışkan'ın gülümsemesi, ekrandaki tansiyonu daha da yükseltti. İşte o anlar;

Balçiçek İlter'in Habertürk'te hazırlayıp sunduğu Karşıt Görüş'te, ekranın iki ünlü ismi birbirine girdi. Geçtiğimiz hafta CNN Türk'te Hüseyin Yayman ile girdiği polemiğin bir benzerini bu kez Orhan Miroğlu ile yaşayan Koray Çalışkan, bölgedeki terörün Diyarbakır'da alınan 10 bin pompalı tüfekle bir ilgisinin olmadığını söyledi. 

"SÖZLERİMİ ÇARPITMA"

Bu sözlere itiraz eden Orhan Miroğlu, silahlarla ilgili 10 bin ifadesini kendisinin kullandığını, bunları PKK aldı demediğini ifade ederek, bu sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Çalışkan'ın eleştiriler karşısında gülümsemesi ise Orhan Miroğlu'nu adeta çıldırttı. "Sen nasıl hocasın" diyerek Çalışkan'a tepki gösteren Miroğlu, şöyle konuştu:

"Gülmenize gerek yok, ciddi şeylerden bahsediyoruz. Benim karşımda öyle gülemessin! Doğru konuş, sözlerimi çarpıtma rica ediyorum. Ciddi bir meseleden bahsediyoruz. Canı yanmış milletin böyle gülerek anlatamassın. Ciddi ol lütfen, ciddi ol benim karşımda böyle gülemessin. Sana çocuk oyuncağı gibi geliyor değil mi? 30 bin kişi ölmüş. İnsanı çıldırtma lütfen. Yazın yav hocasın!"