BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Çalışanları kilitleyip marketi soydular!

Bursa'da iki kar maskeli soyguncu, market çalışanlarını kilitleyip kasadaki 18 bin 200 TL'yi alıp kaçtılar.

Abone ol

Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir marketler zincirinin Bursa'daki bir şubesi, henüz kimliği belirlenemeyen kar maskeli silahlı ve bıçaklı iki kişi tarafından soyuldu.

Marketin biri bayan iki çalışanını büro bölümüne kilitleyip, kasadaki 18 bin 200 TL'yi alan soyguncular, bir otomobille kaçtı. Soygunun ardından olay yerinde delil incelemesi yapan Bursa polisi, zanlıların yakalanması için şehir genelinde alarma geçti.

18 BİN 200 TL ÇALDILAR

Market zincirinin Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Beşevler Caddesi'ndeki şubesine gelen iki kar maskeli kişi, silah ve bıçakla market çalışanları T.T. ve S.A.'ı tehdit ederek marketin büro bölümüne kilitledi. Birinin silahlı diğerinin de bıçaklı olduğu tespit edilen soyguncular, para saklanılan kasadaki 18 bin 200 TL'yi alıp kaçtı.

ÇALIŞANLARI KİLİTLEDİLER

Odaya kilitlenen market çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye çalıştı. Maskeli oldukları için yüzleri görülmediği belirtilen soyguncuların bir otomobille kaçtıklarını belirleyen polis, şehir genelinde alarma geçti.

Olay sırasında biri bayan, iki market görevlisi ise büyük şok yaşadı. Market çalışanları ifade vermek üzere polis merkezine götürülürken kadın görevli T.T'nın gözleri yaşlı olduğu görüldü. Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, market kapısında delil incelemesi yaptı. Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.