BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,70
ALTIN 2.494,28
HABER /  GÜNCEL

Çalar saate cep telefonu darbesi

Ramazan’ın yaklaşmasıyla saat satışlarında hareketlilik bekleyen esnaf, cep telefonlarının kullanımının yaygınlaşmasıyla saat satışlarında d...

Abone ol

Ramazan’ın yaklaşmasıyla saat satışlarında hareketlilik bekleyen esnaf, cep telefonlarının kullanımının yaygınlaşmasıyla saat satışlarında düşüş olduğunu söyledi.
Esnaf Ali Erkara, cep telefonları çıktıktan sonra saat satışlarında düşüş olduğunu söyleyerek, "Artık insanlarımız cep telefonuyla uyanmaktadır. Cep telefonuyla sağlıklarına zarar verdiklerinin farkında değiller" ifadesinde bulundu.
Ramazan öncesinde sahura kalkmak isteyenlerin masa saatlerine büyük ilgisi olduğunu ancak cep telefonlarının çıkmasıyla bir durgunluk yaşandığını söyleyen Erkara, "Masa saatlerini müşterilerimize de tavsiye ederiz çünkü cep telefonlarını baş uçlarına koyup da sağlıklarından olmalarını istemeyiz. Masa saatleriyle sahura kalkmalarını tavsiye ederiz" diye konuştu.
Vatandaşların saatlerini kesinlikle saatçilerden almaları gerektiği uyarısında bulunan Erkara, "Saatlerin fiyatları uygundur, kaliteli olanları da vardır, kalitesiz olanları da. Kaliteli olanları saatçilerden almalarını tavsiye ederim. Bütün kaliteli saatler saat satıcılarında olur. Her yerde saat vardır ama kaliteli saat saatçide vardır" dedi.
(İHA)