BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31
HABER /  GÜNCEL

Çakmakla benzin doldurmaya çalışınca...

Fatih’te bir hastane bahçesinde aracına benzin doldurmaya çalışan vatandaş, çakmakla depoyu aydınlatmaya çalışınca yangın paniği yaşandı

Abone ol

Bir anda alev alan benzin bidonuna tekme atan vatandaş, az kalsın diğer araçların da yanmasına neden oluyordu.

Olay saat 20.00 sularında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Edibilen bilgiye göre, park halindeki aracına benzin doldurmaya çalışan Mehmet Engin adlı vatandaş, karanlıktaki araç deposunu çakmağıyla aydınlatmaya çalışınca elindeki benzin bidonu alev aldı. Aracına benzin doldurmaya çalışan Engin, bidona tekme attı. Benzinin araçlara da sıçramasıyla birçok araç yanma tehlikesi altında kaldı.

Olayın görgü tanıklarından bir vatandaş, “Karanlıkta benzin doluyor mu diye bakıyorlar. Bidona bakmak için ışık tutmak amacıyla çakmak yakıyor. Bidon alev alıyor. Adam bidona tekmeyi vuruyor ve bidon da oradaki 3 arabanın altına giriyor” dedi.

Salih Engin adlı bir görgü tanığı ise, “Babası burada 15 gündür yatıyor. Çocukla beraber buradan çıkış yaptık. ‘benzini bitti herhalde araba çalışmıyor’ dedi bize. Gittikten sonra karakoldan izin kağıdı alarak benzin almaya gidiyor. Geliyor buraya benzini dökerken alev alıyor. (Alevler) öbür arabalara gitmesin diye tekme atıyor bidona ve kendide yanıyor. Şuan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götüreceğiz. Yanık ünitesi burada olmadığı için oraya gideceğiz” diye konuştu.

Öte yandan, yaralanan Mehmet Engin tedavi edilmek üzere Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlatırken bölgese terövr ekiplerinin de sevk edilmesi dikkat çekti.