BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Çakıroğlu'nun öldürüldüğü anlar kamerada!

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği kavga anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Abone ol

Ege Üniversitesi yerleşkesinde Şubat ayında iki grup arasında yaşanan ve üniversitesinin öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği kavga anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi önünde, 2 grup arasında bir süre karşılıklı taş atıldığı görülüyor. Görüntülerde, bir grup öğrenci, Edebiyat Fakültesi önündeki kafeye doğru ellerinde sopalarla koşarken, diğer grupta yer alan öğrencilerin kaçtığı, bir kısmının ise kafeye girdiği yer alıyor.

Ellerinde, taş, sopa, bıçak ve satır bulunan öğrencilerin kavgası, Edebiyat Fakültesi önünde bulunan kafe yanındaki güvenlik kamerası kayıtlarına göre saat 16.45’te başladı.
 
Yaklaşık 3 dakika süren karşılıklı taş atmadan sonra sol görüşlü öğrenciler kaçmaya başladı. Bu sırada elinde sopa olduğu tahmin edilen Nurullah S.’nin kafenin içine girdiği belirlendi. Nurullah S.’nin ardından kısa süre sonra ise aynı kafeye Fırat Yılmaz Çakıroğlu girdi. Çakıroğlu’nun elinde de sopa olabileceği tahmin edilen bir cisim olduğu belirlendi.