BIST 9.577
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.474,05
HABER /  GÜNCEL

Çakır Vadi'ye işte böyle dönüyor

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu akşamki bölümünde, altı yıl önce diziden ayrılan 'karakter' geri dönüyor.

Abone ol

Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır'ın, İpek Tenolcay'ın oynadığı 'Nesrin Çakır'dan olan oğlu Pusat Çakır genç bir adam olarak izleyici karşısına çıkacak.

Pusat Çakır 2005 yılında babasının öldürülmesinin ardından annesi 'Nesrin', ablası 'Selvi' ve dedesi 'Laz Ziya' ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Dedesi de öldürülünce 'Polat Alemdar' tarafından yurt dışına gönderilmişti. Pusat Çakır'ı dizide genç oyuncu Görkem Sevindik canlandıracak.

ÇAKIR'IN ÖLÜMÜ OLAY OLMUŞTU

Bu arada dizinin baş karakterlerinden 'Süleyman Çakır'ın ölümü de Türkiye'de olay olmuştu. Dizi fanatikleri onun için cenaze namazı bile kıldırmıştı. Aradan yıllar geçse de dizi fanatikleri internetteki forumlarda 'Çakır'ın oğlu 'Pusat'a ne olduğunu, geri dönüp dönmeyeceğini hep merak etti. Şimdi ise dizinin seyri 'Pusat'ın dönüşüyle tamamen değişecek.

ÇAKIR'IN OĞLU ÇAKIRDAN ÇOK LAZ ZİYA'YA BENZİYOR

Fragmanı izleyen Vadi fanları Çakır'ın oğlu Pusat'ın sesinin dedesi Laz Ziya'nın sesine benzediğini, tavırlarının da Süleyman Çakır'dan çok Laz Ziya'yı andırdığını konuşuyor.

6 yıl önce babasının ölümü üzerinde yurtdışına gönderilen Pusat karakterinin küçük bir çocuk olduğunu hatırlayan fanlar, "Pusat bu kadar zamanda nasıl kazık kadar büyüdü, kocaman adam oldu?" diye sormaktan da kendilerini alamdılar.

İŞTE YENİ BÖLÜMÜN FRAGMANI