BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.499,09
HABER /  GÜNCEL

Çakar'dan ikinci bikini bombası!

Beyaz Tv ekranlarından yayınlanan Ahmet Çakar canlı yayında ilginç sözlere imza attı.

Abone ol

Şike soruşturmasının masaya yatırıldığı Ve Gol programında konuşan Ahmet Çakar "Keşke bunlar yaşanmasaydı da burada GAY taklidi yapıp çırılçıplak kalsaydım" dedi.

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de Göktuğ Sevinçli'nin modere ettiği "Ve Gol" programında yine gündem yaratacak sözler söyledi. "Yıllar önce bikini giyerim" çıkışıyla manşetleri süsleyen Ahmet Çakar, canlı yayında söylediği sözlerle yine manşetlerden inmeyeceğe benziyor.

SANA BU LAFI YEDİRMEZSEM

Şike soruşturmasının masaya yatırıldığı Ve Gol'de Adnan Aybaba'nın şike soruşturmasında elde edilen tapeler için "Ben çoğunu okudum bundan iyi bir futbol romanı olur" sözlerine kızan Ahmet Çakar "Sana var ya, sana bu lafı yedirmeyen Ahmet Çakar, mezara bu sözleri yedirmeden girerse Allah benim canımı alsın." dedi.

GAY TAKLİDİ YAPIP, ÇIRILÇIPLAK SOYUNURDUM

Programın konuğu Bedri Baykam'ın Ahmet Çakar'a "Fenerbahçe-Sevilla maçına dönmesin. bikini giyeceğim dedin giymedin." sözlerine sinirlenen Ahmet Çakar "Bedri Baykam bana bel altı vurmuyor. Ben ona şimdi daha ağırını söyleyeceğim. Keşke başta Aziz Yıldırım'dan, oradaki en vasıfsız çocuklara kadar hepsi hakikaten keşke masum olsa da, Türk futbolu bu pisliğe hiç bulaşmamış olmasa da, hiç bu 3 Temmuz operasyonu olmasa da... Ben değil şeyle, çırılçıplak çıkayım, ben burada da GAY taklidi yapayım. Ben buna da razıyım." diye konuştu.

KEŞKE BUNLAR YAŞANMASAYDI

Çakar sözlerini şöyle tamamladı: Keşke bunlar yaşanmasaydı da, bu insanlar bu acıları çekmeseydi de, 20 milyon Fenerbahçeli hüngür hüngür ağlamasaydı da, böyle bir acıyla karşılaşmış olmasaydı da, Türk polisi Adnan Aybaba ve onun gibiler tarafından suçlanmasaydı da, Allah beni burada çırılçıplak çıkartmayı nasip etseydi."