BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,81
ALTIN 2.430,27
HABER /  GÜNCEL

Çakar'dan Fener'i çıldırtacak açıklama

Ahmet Çakar'dan Trabzonspor ve Fenerbahçe hakkında çarpıcı açıklamalar geldi

Abone ol

Beyaz Tv'de yayınlanan 'Ve Gol' programında yine çok konuşulacak bir tartışma yaşandı. Ahmet Çakar daha önce yaptığı Fenerbahçeliler'i kızdıran açıklamasıyla ilgili konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda bir bankanın düzenlediği seminerde konuşan ve Trabzonspor'un fiilen şampiyon olduğunu söyleyen Çakar, Trabzonlulardan özür diledi ve "Bir söyleşi için Trabzon'a gittiğimde sorulan soruda fiilen Trabzonspor şampiyondur demiştim. Tapeleri okudum, iddianameyi inceledim ve şimdi söylüyorum. Aslanlar gibi şampiyonluk Fenerbahçe'den alınıp Trabzonspor'a verilmelidir, Futbol Federasyonu toplanıp geçen senenin şampiyonunun kim olduğunu açıklamalıdır.'' ifadelerini kullandı.

Stüdyoda gerilim yükselirken Ahmet Çakar iddialarının sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi. Taka Gazetesi'nin aldığı cezayı anlatan Çakar, Türkiye'de basın özgürlüğünün de ciddi anlamda tehlikede olduğunu ifade ederken 'Sonsuza kadar, ahirete kadar geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe değil Trabzonspor'dur' cümleleriyle geceye damgasını vurdu.

İŞTE O ANLAR