BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  MAGAZİN

Çağla’dan yeni single: Saz mı? Caz mı?

Ünlü futbolcu menajeri Metin Korkmaz’ın eşi Çağla, “Pardon” isimli şarkısından 2 yıl sonra “Saz mı Caz mı?” adlı yeni single’ıyla müzik dünyasına hareket getirmeye hazırlanıyor.

Abone ol

10 yılı aşkın süredir çeşitli mekanlarda şarkılar söyleyen, 2016’da Sinan Akçıl’la düet yaptığı “Pardon” şarkısıyla adını daha geniş kitlelere duyuran başarılı pop sanatçısı Çağla, 2 yıl aradan sonra yeni bir single hazırladı. Güçlü yorumuyla dikkat çeken Çağla, çalışma için daha önce Gülşen’in seslendirdiği “Saz mı Caz mı?” adlı şarkıyı yorumladı.

11 HAZİRAN’DA ÇIKTI

Sözü Serap Turgay’a, müziği Özkan Turgay’a ait “Saz mı Caz mı?”nın aranjesini Emirhan Cengiz yaptı. Single, 11 Haziran Pazartesi günü DMC Music etiketiyle hem müzik marketlerde hem de dijital platformlarda yerini alacak.

BU YAZIN ŞARKISI: SAZ MI? CAZ MI?

Çağla, “Müzik listelerine üst sıralardan giriş yapacak, bu yazın şarkısı olacak” dediği hareketli şarkıya iddialı bir de video klip çekti. Yönetmenliğini Serdar Börcan’ın üstlendiği, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu’nun yaptığı klipte renkli görüntülere yer verildi. Klip, single’ın çıkışıyla birlikte müzik kanallarında dönmeye başlayacak.