BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50
HABER /  MAGAZİN

Çağla ve Emrenin düğün gecesi

Çağla Şikel-Emre Altuğ nikahı gerçekleşti…Sortie’deki rüya gibi nikah, rüya gibi anlara sahne oldu. İşte ayrıntılar;

Abone ol Çağla Şikel-Emre Altuğ nikahı gerçekleşti…Sortie’deki rüya gibi nikah, rüya gibi anlara sahne oldu. Bu arada Emre Altuğ, düğün sırasında jüri üyesi olduğu yarışmayı da ihmal etmedi ve düğün sırasında canlı yayında bağlandı ve mutluluğunu diğer jüri üyeleri ve yarışmacılarla paylaştı.

Nikah anına Emre Altuğ’un şiiri damgasını vurdu. Altuğ, eşi Çağla Şikel’in gözlerinin içine bakarak çok duygusal bir şiir okudu ve bu şiirini nefis bir şarkıyla tamamladı.

İşte tam bu anda Çağla Şikel gözyaşlarına hakim olamadı. Ve kıyılan nikahın ardından çift ilk danslarını yaptı.

Muhteşem düğünün fotoğrafları için 
TIKLAYIN 



Düğün arası canlı yayın!
Emre Altuğ, evli bir adam olarak ilk kez canlı yayına katıldı. Star TV’deki “İkizzler” programının jüri üyesi olan Emre Altuğ, yine bu programın canlı yayınına Sortie’den bağlantı.

Parmağında yüzüğüyle, yüzünde hoş bir gülücükle heyecanını milyonlarla paylaşan Emre Altuğ, çok mutlu olduğunu dile geçirdi.

Nikahta Çağla’nın ayağına bastığını da söyleyen Emre Altuğ yaklaşık 900 kişinin katıldığı nikahının ardından balayına çıkmayacaklarını ve birkaç düğün daha yapacaklarını söyledi.

Levent Yüksel, Sezen Aksu, Haldun Dormen, Alişan, Yaşar, Sinan Çetin, Asuman Krause, Cansu Dere, Pınar Altuğ Atacan ve Yağmur Atacan çifti, Şenay Akay, Tülin Şahin ve eşi Mehmet Özer, Cengiz Abazoğlu, Ayşen Gruda ve Ragga Oktay gecenin konukları arasında...