BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.405,47
HABER /  MAGAZİN

Çağla ve Emre evleniyor

Çağla Şikel, Emre Altuğ ile bu akşam nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Abone ol

Nişanlısıyla birlikte yaşadığı Acarkent'teki evlerinin havuz başında kına gecesi düzenleyen Şikel, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Reina'da eğlencelerine devam etti.

Kına gecesi için Hindistan'dan özel olarak getirttiği Hint kınasını eline yakan Çağla Şikel'in kayınvalidesi de kendi adetleri gereği gelini Çağla Şikel'in başında şeker kırdı. Düğününden önce arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir gece geçiren ünlü mankenin kına gecesinde beş dansöz dans etti. Ece Sükan, Tuğba Karaca, Özge Ulusoy, Tülin Şahin, Yonca Evcimik ve Atilla Saral'ın da aralarında bulunduğu arkadaşları Şikel'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Çağla Şikel'in kına gecesi için 70 bin YTL masraf yaptığı öğrenildi.

Balayı Los Angeles'ta

Bugün Sortie'de yapılacak düğün töreninde Çağla Şikel'in nikah şahitliğini Erol Günaydın, Melek Baykal ve Müjdat Gezen, Emre Altuğ'un nikah şahitliğini ise Sinan Çetin ve bir akrabası yapacak. Cengiz Abazoğlu imzalı gelinlik giyecek olan Çağla Şikel, "Alişan, Serdar Ortaç'ın da aralarında bulunduğu tüm sanatçı dostlarımızı düğüne davet ettik" dedi. Çift, düğünden sonra balayı için Los Angeles'e gidecek.

Mankenler iyi eş

Tülin Şahin, "Mankenlerden iyi eş olur" dedi. Kına gecesine katılarak manken arkadaşı Çağla Şikel'i yalnız bırakmayan Tülin Şahin, "Ünlü isimlerin evlilikleri çok kısa sürüyor. Mankenlerin evlilikleri ise daha uzun sürüyor ve daha sağlıklı oluyor. Ben, mankenlerin kocalarına iyi bir eş olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.