BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02

Çağatay Akman Kimdir?

Gece gölgenin rahatına bak şarkısıyla ün kazanan Çağatay Akman, şimdilerde Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Bizim Hikaye'nin jeneriğini yapan Çağatay Akman'a gelin yakından bakalım. Çağatay Akman, 31 Temmuz 1998 tarihinde doğdu. Müzik kariyerine ilk single parçası olan "Gece Gölgenin Rahatına Bak" ile adım atan Akman, kısa sürede YouTube üzerinde fazla tıklanma aldı ve günümüzde "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı 243 milyon izlenme sayısına sahiptir. BİZİM...

Gece gölgenin rahatına bak şarkısıyla ün kazanan Çağatay Akman, şimdilerde Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Bizim Hikaye'nin jeneriğini yapan Çağatay Akman'a gelin yakından bakalım.

Çağatay Akman, 31 Temmuz 1998 tarihinde doğdu. Müzik kariyerine ilk single parçası olan "Gece Gölgenin Rahatına Bak" ile adım atan Akman, kısa sürede YouTube üzerinde fazla tıklanma aldı ve günümüzde "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı 243 milyon izlenme sayısına sahiptir.

BİZİM HİKAYENİN JENERİĞİNİ YAPTI: Çağatay Akman, daha sonrasında "Sensin Benim En Derin Kuyum" parçasını piyasaya sürmüştür. YouTube'da günümüzde 75 milyon tıklanması bulunan bu parça ile de ününü arttıran Akman, Fox TV'de yayınlanmaya başlayan Bizim Hikaye dizisinin "Bizim Hikaye" adlı jenerik müziğini yapmıştır. Dün akşam yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin 12. bölümüne konuk olan Çağatay Akman, oyunculuğuyla da sosyal medya üzerinden takipçilerinden olumlu tepkiler almıştır.

 

ALEYNA TİLKİ İLE Mİ SEVGİLİ? Çağatay Akman'ın aşk hayatında kim olup olmadığı merak ediliyor. Çünkü Akman, yine kendisi gibi son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı söyleniyor. Fakat ikili bu konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor.