BIST 9.765
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,93

Çağan Irmak yine ağlattı

Çağan Irmak yine ağlattı

Çağan Irmak son filmi 'Unutursam Fısılda'da izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı

Çağan Irmak yine ağlattı

‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’ gibi ağlatan gişe filmlerinin yönetmeni Çağan Irmak’ın yarın gösterime girecek yeni filmi ‘Unutursam Fısılda’ ilk kez sinema yazarlarına gösterildi. Genel hissiyat Çağan Irmak’ın ağlatmalı gişe günlerine ışık yaktığı yönünde. İşte yorumlar...

Çağan Irmak yine ağlattı

Atilla Dorsay (T24): Ağır melodram. Çağan’ın (Irmak) filmlerinde olduğundan da daha ağır. Belli formüller üzerine inşa edilmiş ama tabi eninde sonunda o Çağan Irmak mucizesi kendini gösteriyor. Çünkü finalleri çok iyi getirmeyi biliyor. Bu filmin finali de gerçekten görkemli, çok duygulandım. Ve aynı zamanda Çağan’ın iki büyük oyuncuya, Işıl Yücesoy ve tabi özellikle Hümeyra’ya çok büyük bir armağanı. Hakikaten yaşını başını almış iki oyuncuya sinemanın, bir yönetmenin böyle bir armağan sunması çok nadir görülen bir şey. Onlar da bu armağanı sonuna dek iyi kullanmayı ve unutulmaz performanslar vermeyi biliyorlar.

Çağan Irmak yine ağlattı

Murat Özer (arkapencere.com): Çağan Irmak, bugünle 1970’ler arasında gidip gelen ‘müzikli’ hikâyesiyle Yeşilçam melodramlarının izini sürüyor. İki dönem arasında gidip gelirken hikâyenin bazı noktalarında eksen kayması yaşandığı söylenebilir. Bu handikap, karakterlerin de yerli yerine oturmasını engelliyor. Farah Zeynep Abdullah ise ışığıyla filmin önüne geçiyor, ki bunun iyi bir şey olduğundan emin değilim!

Çağan Irmak yine ağlattı

Nil Kural (Milliyet): ‘Unutursam Fısılda’, Çağan Irmak’ın son dönemde çektiği filmler arasında gişede büyük başarı elde edebilecek bir yapım. 70’ler şarkıları, aşk, ihanet ve anılarla dolu filmde Irmak, karakterlerini derinleştirmese de ustası olduğu duygu selini yaratmayı başarıyor. Filmin aile ve aşkla ilgili ilk bölümünün ardından ikinci bölümünde ‘şöhrete ulaşma’ kısımlarını biraz aceleye getirdiği söylenebilir.