BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,76
HABER /  GÜNCEL

Buzdolabında onlarca ölü köpek vahşeti!

Hürriyet'ten Ayşe Arman, İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşanan bir köpek vahşetini gözler önüne serdi.

Abone ol

Hayvanlara tecavüzün, işkencenin ve şiddetin kol gezdiği günlerde, Ayşe Armani görenlerin duyanların tüylerini diken diken edecek bir hikayeye ulaştı.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, kan kokusu yükselen bir evin dört bir yanında ölü hayvanlr, buzdolabında ölü ve donmuş köpekler bulunuyor.

Gazeteci Ayşe Arman İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu'ndan aldığı bu fotoğrafları yayınladı ve bu konunun detaylarını, hayvan öldürmenin, işkence etmenin cezalarını ve neler yapılabileceğini konuştu.

İşte o röportajdan önemli satırlar ve o dehşet kareleri:

AVUKAT Özen Baydoğan aradı beni.
Okuyacaksınız, kendisi İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyelerinden biri.
Bana öyle fotoğraflar yolladı ki, kahroldum.

Ama ben, o ölü hayvanların sadece fotoğraflarını gördüm; o ise, olayın bizzat yaşandığı eve gitti. Yerlerdeki ölü köpekleri gördü, buzdolabını açtı, o donmuş hayvanları gördü...

screen-shot-2014-10-14-at-9.23.18-am.png

Bu nasıl bir ülkedir ki, şehrin bir yerlerinde sadistin teki hayvanları kesiyor, biçiyor, buzdolabına sokuyor, donduruyor ve ifadesi bile alınmadan salıveriliyor.
0 ölüm evini bizzat görmüş, iki avukatın şikâyetçi olmasına rağmen...

ORADA NELER GÖRDÜ? 
Anlatır mısınız, orada neler gördünüz?
Hayatım boyunca karşılaştığım en korkunç, en vahşi olaylardan biriydi! Hayvanların katledildiği, sadistçe öldürüldüğü, köpeklerin, kedilerin hunharca buzdolabına konup dondurulduğu o evin fotoğraflarını önce Facebook'ta gördük.

Biz de komisyon olarak, bunu yapan kişinin ev arkadaşıyla irtibata geçti. Ki kendisi fotoğrafları sosyal medyada yayınlayan kişiydi. Olayı tespit etmemiz gerektiği için, bizi o eve götürüp götüremeyeceğini sorduk.

Götürdü...

kopek.20141014093533.jpg

Böyle bir vahşet yok! Anlatılır gibi değil.
Biz iki avukat, o ölüm evinin odalarını gezerken, boğazı kesilmiş yavru köpeklere bakarken ağlıyorduk. Vahşice öldürülmüş minik köpekler, kediler.
Kanlı bezler, etler, deriler, çöp torba içinde sakatatlar.
Her taraf kan revan, pislik...
Bu ev nerede?
Gaziosmanpaşa İmrahor'da. Daha eve yaklaştığınızda bir koku yükseliyor. İçeri girdiğinizde anlıyorsunuz ki, bu kan kokusu.
Evin bahçesinde yaşayan çeşitli hayvanlar da gördük, onlar da ölü hayvan bedenlerini, sakatatlarını yemeye çalışıyordu.