BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01
HABER /  GÜNCEL

BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELLİ BASKETBOLCULARI SÜPER LİGE HAZIR

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Liginde mücadele edecek olan Büyükşehir Gaziantepspor, yaptığı hazırlık maçları ve antrenmanlarla süper lige hazır olduğunu gösterdi.

Abone ol

Ligin ilk haftasında kendi evinde oynayacağı Bağcılar Engelliler Gençlik Spor Kulübü maçı öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Kamil Ocak Spor Salonu’nda devam ettiren ve hafta sonunda kamp çalışması için İstanbul’a gidecek olan Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hırslı ve istekli çalışması lige hazır olduğunu gösteriyor.

Takımda çalışmaların devam ettiğini, lig öncesi birkaç hazırlık maçı yapmak için İstanbul’da kamp yapacaklarını dile getiren Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Muharrem Karakafa, aynı zamanda takımın Türkiye Kupası maçlarına katılacağını ifade etti.

Tekerlekli Sandalye Basketbol da Süper Ligin oldukça çetin geçeceğini vurgulayan Karakafa, bu ligde kalıcı olmak istediklerini kaydetti.

Yapılacak hazırlık maçlarının eksiklerin giderilmesi açısından önemli olduğuna dikkati çeken Karakafa, “Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu kent için oldukça önemli. Engellilerin rehabilite edilmesi ve engellilerin sporun içerisinde olması için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Büyükşehir Gaziantepspor Kulüp Başkanı Osman Toprak bu konuda oldukça hassaslar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu sene takım süper ligde mücadele edecek. Lig 30 Ekim’de başlıyor. İlk maçımızı kendi evimizde İstanbul Bağcılar Engelliler Gençlik Spor Kulübü ile oynayacağız. Hedefimiz kendi evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak” dedi.

İstanbul’da yapacakları 10 günlük kampın oldukça önemli olduğuna dikkati çeken Antrenör Muharrem Karakafa, hem ligde hemde kupada Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek istediklerini kaydetti.