BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.248,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir’de karne sevinci

Büyükşehir Belediyesi içerisinde yer alan Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri ilk karnelerini aldı. 4-5 yaş grubundan 19 öğrenci aileleriyle birlikte katıldıkları törende ilk kez karne almanın mutluluğunu yaşadı.

Abone ol

Büyükşehir Belediyesi içerisinde çocuk seslerinin yankılandığı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim yılının ilk dönemi sona erdi. Öğretmenlerinin elinden karne ve hediyelerini alan Kelebekler ve Arılar sınıfının minik öğrencileri sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Bir dönem gördüklerini eğitimin ardından aldıkları gelişim raporlarını ailelerine teslim eden minikler, dinlenmeyi de hak etti. 

POLİS AMCALARDAN UYARILAR

Karne günü miniklere sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Toplum Destekli Polis memurları, çocuklar için hayati önem taşıyan konularda eğlenceli video ve şarkılarla bilgi verdi. Emniyet kemeri takmadan seyahat etmemeleri, yabancılara kapıyı açmamaları, tanımadıkları kişilerle konuşmamaları ve yiyecek herhangi bir şey almamaları konusunda eğlenceli şarkılar ve videolarla minikleri uyaran polisler, öğrencilere boyama kitabı hediye etti.