BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir Konyaaltı’na Kapalı spor salonu yapıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 10 milyon 500 bin TL yatırım maliyetli tesis yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Menderes Türel’in Antalya’yı spor kenti yapma hedefi doğrultusunda spor merkezleri inşa ediyor. Muratpaşa İlçesi Sedir Mahallesi’ndeki spor kompleksi inşaatına hızla devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi şimdi de Konyaaltı İlçesi Arapsuyu Mahallesine yeni bir spor merkezi kazandırıyor. 

12 BİN METREKARE KAPALI ALAN

Konyaaltı Kapalı Spor Salonu’nun kazı ve temel çalışmaları devam ediyor.10 milyon 500 bin lira yatırım bedeliyle inşa edilen geleceğin sporcularının yetişeceği modern tesis, Konyaaltı’nın en önemli spor merkezlerinden biri olacak. Toplam 12 bin metrekare kapalı alana sahip olan kapalı spor salonunun 2018 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. 

KONYAALTI’NIN YENİ SPOR MERKEZİ 

2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu içinde basketbol sahası, hentbol sahası, voleybol sahası, güreş müsabakaları için de minder salonu bulunacak. Antrenman salonlarının da yer alacağı tesiste bilardo ve masa tenisi gibi sporlar için bölümler ile soyunma odaları, kafeterya bulunuyor. Ayrıca 90 araçlık bir de otopark yer alıyor.