BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehir Belediyesi’nden ücretsiz Yaz Okulu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında resimden dansa, dramadan eğitsel oyunlara kadar pek çok farklı branşta engelli çocuklar ücretsiz olarak Engelli Yaz Okulu’ndan faydalanabilecek. Son başvuru tarihi ise 30 Haziran.

Abone ol

Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı özel eğitim okulları arasında gösterilen Büyükşehir Belediyesi Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, eğitimin ve eğlencenin bir arada olduğu ücretsiz yaz okulu ile engelli öğrencileri ağırlıyor. Engelli öğrenciler yaz tatillerini keyifli ve verimli bir şekilde geçirecekleri ücretsiz yaz okulu kayıtları başladı. 4-15 yaş arası engelli çocuklar, haftanın 2 günü 6 saat spor ve sanat etkinlikleriyle eğlenirken öğrenecek, bireysel becerilerini arttırarak sosyalleşme imkanı bulacak.

Son Başvuru 30 Haziran 

Özel bireylerin katıldığı yaz okulunda resim, müzik, drama, spor, yüzme, dans, seramik, masa tenisi, futbol, basketbol, eğitsel oyunlar gibi branşlarda eğitim verilecek. Özel bireyler yaz okulunda dolasıya eğlenecek. 30 Haziran Cumartesi günü sona erecek Yaz Okulu başvuruları 443 30 06-07 numaralı telefondan Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ya da 248 55 49 numaralı telefondan Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmet  Merkezi’ne yapılabilecek.