BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.496,12
HABER /  SPOR

Büyükaya büyük teklif

Şansal Büyüka ve ekibi çok büyük bir transfer teklifi aldı. Rakam öyle kolay reddedilir cinsten değil...

Abone ol

Spor camiasında birkaç gündür bir söylentidir gidiyor. Şansal Büyüka, ekibiyle birlikte Lig TV'den ayrılıp atv'ye geçecekmiş.

Ahmet Çalık ile Şansal Büyüka arasındaki pazarlıkta telaffuz edilen rakamlar bile konuşuluyor insanlar arasında. atv 5 milyon dolar önermiş...

Ali Eyüboğlu bu söylenenlerin doğruluğunu öğrenmek için önce Toroğlu'nu aramış. Toroğlu, "Valla ben o işlere karışmıyorum. Şansal'a sorman lazım" demiş.

"EVET, TRANSFER TEKLİFİ ALDIM"

Eyüboğlu gerisini şöyle aktarıyor:

(...) Büyüka, atv'den transfer teklifi aldığını ve görüşmeler yaptığını kabul etti.
Büyüka'ya, görüşmelerin nasıl sonuçlandığını, ekip olarak atv'ye gidip gitmeyeceklerini sordum, yanıtı, "Yerimdeyim, bir yere kıpırdamıyoruz. Kolay kolay da kıpırdamam" oldu. Şansal Büyüka'yı, "5 milyon dolar sizi kıpırdatmıyorsa, kanal değiştirmeniz için kaç milyon dolar lazım" diye zorladım ama fayda etmedi.

Büyüka, "Şimdi bir rakam telaffuz edersem ayıp olur. Ağzımdan rakam alıp da beni pazarlıkçı bir adam durumuna sokma. Doğru istihbarat almışsın. Evet, görüştük ama şu an yerimdeyim, bir yere gitmiyorum" dedi.

NEDEN GİTMEDİLER?

Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu için tüm Süper Lig maçlarını yayınlayan Lig TV'den gitmek o kadar kolay değil. Çünkü maçların yayınlanmadığı bir kanalda onların da programı bu kadar izlenmez. Bunu bile bile de kimse yerinden oynamaz.