BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22

Butik Tatil Anlayışının Otelleri - IV

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Google’ı Alper Tekbaş, ülkemizin farklı bölgelerinden, kendine özgü duruşları ve müdavimleriyle dikkatleri çeken, ben kendimi daha özel hissetmek istiyorum, daha sakin, daha kendine özgü diye devam eden bir ç

 

 

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Google’ı Alper Tekbaş, ülkemizin farklı bölgelerinden, kendine özgü duruşları ve müdavimleriyle dikkatleri çeken, ben kendimi daha özel hissetmek istiyorum, daha sakin, daha kendine özgü diye devam eden bir çok farklı talebe alternatif olabilecek konaklama yerleriyle ilgili tatil yazı dizisine devam ediyor

 5 Oda (Türkbükü)

Müdavimleri, 5 oda da kahvaltı keyfini iyi bilir.

 Bodrum Göltürkbükü’n de ki 5 Oda Restoran & Bar, özel beach’i ile müdavim mekanıdır.  Zeminlerinde, antik bej taş, oda içlerinde ise masif ıroko  ağacından dizayn edilmiş mobilyaları, 1. veranda ve 2.veranda kullanım alanları, genel peyzaj alanlarındaki yöresel bitki türlerinden faydalanılan genel imajı ile küçük, samimi, çok özel bir Türkbükü klasiği olan 5 Oda, özlenilen kahvaltı keyfiyle uzun süren sohbetleri meşhurdur. Bodrum da kahvaltının en renkli, geniş yelpazeli adresidir. 

Özenli çalışanları güler yüzlü, misafirlerini en üstün hizmet ve servis anlayışıyla ağırlayan, birebir butik tatil anlayışının gerçek profesyonelleridir. 5 Oda’ya yolunuz düşer de kalma şansınız olursa, sizde müdavimi olacaksınız.

YACTH BUTİK OTEL (FETHİYE)

Fethiye de Bir Butik Otel Klasiği

Odanızın Her Camında Fethiye

Kalite anlayışıyla dört elle ve büyük bir titizlikle bölgeye sarılan Mustafa Argın, Karagözlerin Fethiye turizminin butik otelcilik ve konaklama anlamında hakkettiği değere ulaşabilmesi için eskiyle yeniyi harmanlayarak Ege ve Akdeniz esintileriyle tüm dünya ya sunarken sadece kendi otelleri için değil Karagöz mevkii ve tüm Fethiye’deki yenilikçi ve misafir memnuniyeti odaklı anlayıştaki herkesin yanında olabilmek için büyük bir özen gösteriyor.Nasıl ki Sicilya’nın zeytin ağaçlarında gezmek Venedik’te gondol sefası yapmak o yörelere özgü bir tatsa Türkiye’de de insanlar kendini aramak istiyor. Muğla’nın, Ula’nın evlerini Kırşehir’in taşlarını köy mimarisini Ege Akdeniz’in karakteristik çizgilerini…

Klasik Yacht Hotel

Yatçıların cenneti, salaşlığı sevenlerin kendilerini rahat hissettikleri bir butik anlayışla size ev sahipliği yapıyor. İsterseniz, motor yachtınız veya sailinginiz özel guletinizle Yatch Klasik Hotel’in limanına yanaşıp Pent House başta olmak üzere birbirinden özel odalarında konaklama yapabilir, aynı zamanda hamam sauna masaj imkanlarından faydalanabilir ve güzel bir akşam yemeğiyle Fethiye gecelerine hazırlanabilirsiniz. Otelin ev sahibesi Banu Hanım ve ekibi sizleri otellerinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacaktır.
 


YACHT BOUTIQUE HOTEL

Ayrıntılar yaşanıldıkça tek tek zihninizi sarıyor ve dünya çapında ün yapmış otellerin kendilerini ön plana çıkardıkları genel ve özel yaşam alanlarının daha sıcak içten bir butik müze edasıyla yaşatıldığı bir atmosfer resepsiyona adım attığınız andan otelden ayrılana dek size eşlik ediyor.

Size özel yaşam alanlarınız şarap mahzeninize varana dek düşünülmüş. Çok şık bir havuz jakuzi ve yöreye ait taşlardan oluşturulmuş antik eşyalarla bütünleştirilmiş dingin bir atmosfer, gündüzleri havuz keyfiniz olurken geceleri ise mum ışığında unutulmaz Fethiye gecelerine dönüşüyor.
Redroom da ise günümüz moderniz mi renk ve canlılıkla bütünleşmiş özel toplantılarınız için bile çalışma mekanları oluşturulmuş. Aynı zamanda fashion şıklığında farklı tasarımlar bir kıyafet şıklığıyla otelin bölümlerine yerleştirilmiş.

Ege mutfağının yöresel kahvaltı lezzetleri doğadan sizlere, Yacht Butik Hotel farkıyla sunuluyor… Yacht Klasik ve Yacht Butik Hotelleri 12 ay boyunca kaliteli ve özel hizmet anlayışıyla Fethiye’de ki durağınız olacaktır.



Arsuz Otel (Hatay)

Amanos dağlarının eteğinde, Doğu Akdeniz’in 49 yıldır değişilmeyen konaklama ritüeli…

Sadakat, nostalji, saygı ve sevgi, kısacası en güzeli, Arsuz Otele Kavuşma zamanı… Mistiktir, özleyişi simgeler, nostaljiktir, her bir misafirinin ayrın bir paylaşımını, hatırasını korur, unutturmaz bir şekilde kendisini, kapısından içeri giren herkesi mutlu eder.  Ticari kaygılardan, lüksten şatafattan, belki çok uzak, hatta reklamı bile yok, ama bir şekilde yollar buluşur, mazi canlanır, gelecek aralanır bu otel de. Kadim dost, Hatay’ın gerçek turizm elçisi, Arsuz sevdalısı, Suat Mıstıkoğlu çok ama çok özel bir dosttur. Hep özletir kendisini…

Arsuz ‘da nehirle denizin buluştuğu, palmiyelerin tam ortasında, denize sıfır, birbirinden ilginç isimlerle adlandırılmış sade ve temiz odalarıyla, ölümsüz tatillerin oteli, veda ederken zorlanacağınız enerjisiyle değişik bir tatil deneyimi…

PUDİNG SUİTE HOTEL (ANTALYA)

Antalya Kaleiçi’nde Farklı ve Özel bir tatil…

PUDING SUITE

Akdeniz kıyısında, surlarla kuşatılmış eski kent merkezinde (Kaleiçi) bir fark yaratılmış. Tarih kokan sokaklar, eski cumbalı evler, palmiyeler ve tabii Puding sanatı.Puding Suite Otel & Restoran eski bir konağın otantik yapısına uygun olarak inşa edilmiş.Otelin 6 odası birbirinden farklı ve kendine has olması amaçlanarak tasarlanmış.Mimaride ve dekorasyonda kullanılan detaylar samimiyeti ve geçmişin görkemini yansıtır tarzda oluşturulmuş.

BİNA ÖZELLİKLERİ

Otel, geleneksel Türk mimari tarzında ve otantik yapıya uygun, iki katlı olarak inşa edilmiş. Bahçede puding taşlı giriş, yüzme havuzu, tik kaplama dinlenme locası iç mekâna hazırlık niteliği düşünülerek oluşturulmuştur.Malzeme olarak duvarlarda doğal taş, genel mekân döşemelerinde traverten, mermer ve ahşap kullanılmış.Asansör, merkezi ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemi mevcut. Banyo döşemelerinde yerden ısıtma yapılmış.Giriş katta resepsiyon, tuvalet, büyük bir bar, yemek salonu ile şömineli oturma salonu vardır. Bu katta ayrıca 3 adet oda mevcut.

Oda banyolarında, hydro masajlı küvet, vücut masajlı duş ünitesi ile buharlı sauna var. Banyolarda doğal traverten, özel el yapımı seramik ve tik kaplama kullanılmış.

O D A L A R

Giriş Kat

Harem Suite: 35 m2alana sahiptir. Twin veya double yataklı olarak kullanılabilir. Odada çalışma masası, mini bar,  makyaj masası,  LCD/Plazma TV, internet bağlantısı ve 2 koltuktan oluşan oturma grubu mevcut.

Sultan Suite: 35 m2alana sahiptir. Twin veya double yataklı olarak kullanılabilir. Odada dolap, makyaj masası, mini bar, çalışma masası, iki koltuk, LCD/Plazma TV, internet bağlantısı var.

Mediterranean Suite: 35 m2alana sahiptir. Twin veya double yataklı olarak kullanılabilir. Bahçeye ve havuza bakan bu odada dolap, mini bar,  makyaj masası, çalışma masası, iki koltuk, LCD/Plazma TV, internet bağlantısı var.

Üst Kat

Taş ve ahşap karışık merdivenle çıkılan üst katta oturma gurupları, mini kütüphane bulunur. Bu katta 3 adet oda mevcut. Oda banyolarında hidro masajlı iki kişilik jakuzi, ayrıca vücut masajlı duş üniteli, buharlı sauna var. Banyolarda doğal traverten, özel el yapımı seramik ve tik kaplama kullanılmış.

Millenium Suite: Üst kattan havuza ve bahçeye bakan, iki katlı (dubleks) 55 m2 alana sahip bu odada alt katta oturma salonu, banyo, çalışma masası, mini bar, oturma takımı, tek yataklı ve dolaplı küçük bir oda var. Salondan merdivenle çıkılan üst katta ise yatak odası, dolap ve tuvalet masası mevcut. Oturma salonunda; mini bar LCD/Plazma TV ve internet bağlantısı var.

Anatolian Suite: 60 m2alana sahiptir. Giriş holü ve banyo içinde ayrı tuvaleti vardır. Giriş holünde ve odada dolaplar, özel oturma takımı, makyaj masası, çalışma masası,  LCD/Plazma TV, internet bağlantısı var.

Ottoman Suite: Üst kattan, bir cephesi havuzlu bahçeye ve iki tarafı da yola bakan üç cepheli, 100 m2’lik bu Suite te, girişte kanepe ve koltuklar, çalışma masası, internet bağlantısı olan oturma salonu, ayrıca iki yataklı, dolaplı çocuk odası, var. 40 m2’lik yatak odasında özel oturma gurubu, dolaplar, mini bar,  LCD/Plazma TV, var.

GASTRONOMİ 

Yemek yemek, yaşam sanatına özen göstermektir. Kolalı örtülerin serili olduğu masalarda, bildiğiniz ama içinde mutlaka yeni keşfedilecek tatlar barındıran ve her zaman hatırlanacak lezzetleri sunmayı hedeflemişler. Yazın havuzlu avluda, kışın şömine başında sizin için hazırladıkları kav eşliğinde keyifli akşamlar geçirebilirsiniz. 

 

Yemek yemek, yaşam sanatına özen göstermektir. Kolalı örtülerin serili olduğu masalarda, bildiğiniz ama içinde mutlaka yeni keşfedilecek tatlar barındıran ve her zaman hatırlanacak lezzetleri sunmayı hedeflemişler. Yazın havuzlu avluda, kışın şömine başında sizin için hazırladıkları kav eşliğinde kTatil Tadında Kalın...