BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
HABER /  MEDYA

Büşra Eyen Siral'i Kemal Doğulu kesti

Gökhan Özen'in dansçısı olan İşte Benim Stilim yarışmacısı Büşra Eyen Siral 'in saçları gitti. Kemal Doğulu'nun kesimi sonrası Büşra'nın saçları bakın nasıl?

Abone ol

İşte Benim Stilim gala gecesi öncesindeki son bölümde Kemal Doğulu yine makası eline aldı ve bu kez Büşra Eyen Siral 'in uzun sarı saçlarını kesti.
İŞTE BENİM STİLİM 17 NİSAN KİM ELENDİ - TIKLAYIN

Bir haftadır Kemal Doğulu saçlarını kesecek diye bekleyen Büşra Eyen Siral sonunda muradını erdi. Kemal Doğulu dansçı Büşra'nın saçlarını canlı yayında stüdyoda kesti. Büşra'nın saçları yarıdan itibaren gidince daha havalı bir modele kavuştu.

İŞTE BÜŞRA EYEN SİRAL 'İN YENİ HALİ


BÜŞRA EYEN SİRAL KİMDİR?
büşra-eyen-siral.20150417235456.jpg
İşte Benim Stilim üçüncü sezon yeni yarışmacılarından Büşra Eyen Siral ünlü bir popçunun dansçısı çıktı. Anne ve babası ayrı olan Büşra Eyen Siral yeni evli. Gökhan Özen 'in dansçısı olan Büyra Eyen Siral akla gelen hemen her işi yapmış. Bunların arasında tuvalet temizlemek de var.

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Büşra Eyen Siral hayat hikayesi ile dikkat çekti. 29 yaşında olan Büşra Eyen Siral 'ın asıl mesleği dans... 9 yıldır profesyonel olarak dans eden Büşra Eyen Siral son iki yıldır ise Gökhan Özen 'in dansçısı olarak tanınıyor.