BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,37
HABER /  MAGAZİN

Buse Varol'a Alişan'dan sürpriz evlilik teklifi

Alişan müstakbel eşi Buse Varol'u rol aldığı 'Abdülhamid' dizisinin setinde ziyaret etti. Ünlü şarkıcı büyük bir sürpriz yaparak, Buse Varol'a evlilik teklifinde bulundu

Abone ol

Ünlü şarkıcı Alişan sürpriz evlilik teklifi ile sevgilisi Buse Varol'u şoke etti. Dizi setinde, diz çöken Alişan, Varol'a "Hayatımın en doğru kararını verdiğime eminim. Benimle evlenir misin?" diye sordu, Buse Varol ise heyecanını "Bayılacağım şimdi" sözleriyle ifade etti. 

Peki Buse Varol ile nişanlanan Alişan kimdir aslen nereli ve kaç yaşında? Alişan daha önce Sezin Erbil ve Eda Erol ile nişanlandı ancak evlilik arefesinde onları terketti. Alişan'ın son nişanlısı ise Buse Varol oldu.

Alişan, 1976 doğumlu arabesk ve pop müzik şarkıcısı. Asıl adı Serkan Burak'tır. Soyadını kullanmayan Alişan'ın tam ismi Serkan Burak Tektaş'tır. Başrolünde olduğu Aynalı Tahir (1998) adlı diziyle iyice tanınan ve sevilen şarkıcı, çıakrdığı albümlerle de gündeme gelmiştir.

Bingöllü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Kasımpaşa'da dünyaya geldi. Zaza Kürdü olan Alişan soyadını kullanmıyor. Annesi Suzan Tektaş'a düşkünlüğü ile bilinen Alişan erken şöhret olanlardan.