BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
HABER /  MAGAZİN

Buse Varol kimdir nereli Alişan'ın yeni sevgilisine bakın

Buse Varol kimdir aslen nereli kaç yaşında? Alişan Eda Erol'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Buse Varol'a kaptırdı. Herkesin merak ettiği isimlerden biri olan Buse Varol'un özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Alişan'ın yeni dizisi Dostlar Mahallesi bu cumartesi ekrana gelecek. Alişan ise hem dizi heyecanı hem de aşk heyecanı yaşıyor. Çünkü gönlünü rol arkadaşı Buse Varol'a kaptırdı. Gelin hep birlikte Buse Varol'un özel hayatına bakalım.

Buse Varol'u biz önce Arka Sokaklar dizisinde görmüştü. Başarılı performansı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Üniversitede öğretmenlik bölümü okumaya karar veren Buse Varol, 2012 yılında bir güzellik yarışmasına katılmasıyla ünlendi. Daha sonra kariyerine televizyonda devam etmeye karar veren Buse Varol şimdilerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri. Buse Varol; Arka Sokaklar, Tozlu Yollar, Şehrin Melekleri ve Kış Güneşi dizilerinde rol aldı. Şimdi Dostlar Mahallesi dizisinde rol alacak oyuncu hem aşk hem de yeni proje heyecanı yaşıyor.

ALİŞAN'IN YENİ SEVGİLİSİ Daha önce magazinde çok yer almayan Buse Varol ünlü bir isimle birlikte olduğu için çok konuşulmaya başlandı. Alişan ile yurt dışına da çıkan Buse Varol bakalım sevgilisiyle beraber fotoğraf atacak mı!

Alişan Eda Erol'u çabuk unuttu yeni sevgilisi Buse Varol'a bakın