BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82
HABER /  MAGAZİN

Buse Varol kimdir Alişan ile evlilik tarihi belli oldu mu?

Buse Varol kimdir aslen nereli kaç yaşında? Dostlar Mahallesi dizisinde oynayan ve Alişan ile aşk yaşamayan başlayan Buse Varol Alişan ile ilgili ne dedi? Buse Varol'un özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Alişan ile sevgili olan Buse Varol hem başarılı oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle dikkatleri çekiyor. Peki bir anda magazin gündemine oturan Buse Varol kimdir hangi dizilerde oynadı? Buse Varol ile ilgili bilgilere gelin hep birlikte bakalım.

Buse Varol'u önce Arka Sokaklar dizisinde görmüştük. Başarılı performansı ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Üniversitede öğretmenlik bölümü okumaya karar veren Buse Varol, 2012 yılında bir güzellik yarışmasına katılmasıyla ünlendi. Daha sonra kariyerine televizyonda devam etmeye karar veren Buse Varol şimdilerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri. Buse Varol; Arka Sokaklar, Tozlu Yollar, Şehrin Melekleri ve Kış Güneşi dizilerinde rol aldı. Şimdi Dostlar Mahallesi dizisinde rol alan oyuncu Alişan'ı sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

BUSE VAROL'DAN BOMBA ALİŞAN İTİRAFI Magazinde bilindiği üzere Alişan'a cimri deniliyordu. Sosyal medyada çok konuşulan bu konu Buse Varol'a soruldu. Buse Varol ise yaptığı açıklamada şu ana kadar böyle bir şeyle karşılaşmadığını söyledi.

ALİŞAN'IN YENİ SEVGİLİSİ Daha önce magazinde çok yer almayan Buse Varol her zaman gündemde oluyor. Alişan ile yakın zamanda evlenecekleri düşünülen Buse Varol'un instagram hesabında binlerce takipçisi bulunuyor.