BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.437,56
GÜNCEL

Burun estetiğinde en güncel yaklaşım nedir?

Estetik olmadan önce nelere dikkat edilmeli? Burun estetiğinde nelere dikkat edilmeli? Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kandulu anlattı.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kandulu burun estetiğinde en güncel yaklaşımı şu şekilde anlattı:





‘Burun estetiğinde bir çok farklı yöntem olmasında rağmen şu an hedeflenen en büyük nokta hızlı, ağrısız iyileşme ve en doğal buruna nasıl ulaşılacağıdır. Dokulara zarar vermeden uygulanacak olan burun estetiği bizleri en iyi sonuca ulaştıracaktır. Hangi yöntemin hangi koşullarda uygulanacağı hekim tarafından kararlaştırılmalıdır. Şu an gündemde mikro aletlerle yapılan ve ultrasonik cihazlarla kemikleri çok az travmatize ederek kesilen bir çok yöntem vardır. Bunun dışında çok özel keskilerle kemiklere veya kıkırdak dokusuna şekil verilerek burun estetiği yapılabilir.Bu noktada önemli olan burnun sağlıklı olup olmaması, koku duyusunun iyi olup olmadığı, ek bir şikayetin olmadığı gibi tüm değerlendirmelerin yapılmasıdır.’

Sitene Ekle
Etiketler