BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor'a Kenny Miller şoku!

Bursaspor'da altı ay önce transfer edilen Kenny Miller karmaşası yaşanıyor

Abone ol

Bursaspor'da yönetim kurulu üyesi İlhan Uslu, Kenny Miller'ın ayrılmak istediğini yeşil-beyazlı kulübe ilettiğini söyledi.

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi İlhan Uslu, İskoç asıllı futbolcu Kenny Miller'in, ayrılmak istediğini menajeri aracılığıyla kulübe resmen bildirdiğini söyledi. Uslu, yaptığı açıklamada, ailevi sorunları olan Miller'in ücretini vermeleri halinde gitmesine izin vereceklerini kaydetti. İskoçya'dan altı ay önce transfer ettikleri Miller'in iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Uslu kendisinin ailevi sorunları nedeniyle işine konsantre olup takıma yararlı olamadığını belirtti.

Miller için ne kadar ücret istedikleri yolundaki soruya Uslu, ''Menajerlerin yapacağı teklife bağlı'' yanıtını verdi. Miller'in 21 yaşındaki eşinin Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle huzursuz olduğu ve bu huzursuzluğun Avusturya kampına da yansıdığı belirtiliyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın izniyle Avusturya kampı öncesi ülkesine giden Miller, Bad Bleiberg'teki kampa da takımdan bir gün sonra gelebilmişti. Miller'in kamp yerindeki antrenmanlara cep telefonuyla gelmesi ve antrenmanda verilen molada cep telefonuyla konuşması dikkati çekiyordu. Bu arada, yeşil-beyazlı ekibin yönetim kadrosundan yedi kişinin de yarın kampa geleceği, kulüp başkanı İbrahim Yazıcı'nın ise daha sonra kampa katılacağı bildirildi.