BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaspor şampiyonluk serisi peşinde

Geçen sezon Turkcell Süper Lig'de şampiyon olarak tarih yazan Bursaspor'da futbolcular bu sezon için iddialı konuştular.

Abone ol

Geçen sezon Turkcell Süper Lig'de şampiyon olarak tarih yazan Bursaspor'da futbolcular, başarılarını yeni sezonda da sürdürmek için çok çalıştıklarını ve hırslı olduklarını söylediler.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Yeşil-beyazlı takımın futbolcuları Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Ali Tandoğan ve Turgay Bahadır, kamp çalışmalarını ve hedeflerini İHA'ya anlattılar.

Şampiyon olduktan sonra işlerinin daha da zorlaştığını anlatan genç yıldız Volkan Şen, "Şampiyon olduk ve artık daha iyi işler yapmamız lazım. Başarımızı devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu sene de şampiyon olmak için en iyi şekilde çalışıyoruz. İnşallah, geçen sene yakaladığımız başarıyı bu sene de yakalarız" dedi.

Golcü futbolcu Sercan Yıldırım da geçen sene hedeflerinin üstlerine çıktıklarını belirterek, "Geçen sene hedefimiz Avrupa kupalarına gitmekti. Hedef büyüttük ve şampiyon olduk. Üst sıralarda kalıcı olmak daha zor.

Bu sene işimiz daha zor. 3 kulvarda birden yarışacağız.Önümüzde ilk olarak Süper Kupa maçımız var. Kupayı almak istiyoruz. Yeni sezonda çıtayı yükseltip üst sıralarda oynayan bir takım izleteceğiz herkese" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan ise Avusturya kampında yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatarak, "Burada 4 hazırlık maçı oynayacağız. Takım halinde birlik ve beraberlik içinde çalışıp lige hazır bir şekilde buradan ayrılmak istiyoruz.

Geçen sezon kendimiziden iyi bahsettirdik. İnsanlar, şampiyon takım olarak bizden daha iyi futbol oynamamızı bekliyor. İnsanların dikkati daha çok üzerimizde olacak. Eleştiriler de daha fazla olacak. İyi bir takım oluşturup, insanların göz zevkine uygun bir futbol oynamak
istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yeşil-beyazlı takımın golcü futbolcusu Turgay Bahadır da kamp çalışmalarının yoğun geçtiğini belirterek, "Burada iyi çalışıyoruz. Önümüzde ilk olarak Süper Kupa maçı var. Ligde ilk 3 takım arasında yer almayı hedefliyoruz.

Geçen seneki başarımızın tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Zor bir sezon olacak. Şampiyonlar Ligi bizim için ayrı bir heyecan. Bence Dünya Kupası'ndan sonra en önemli lig. Kaybedecek bir şeyimiz yok. İlk kez katılıyoruz.

Şampiyonlar Ligi, bizim için, camia için, Bursa şehri için
çok önemli bir şey. Bütün Avrupa'ya nasıl futbol oynadığmızı, şehirdeki futbol sevgisinin nasıl olduğunu gsötermek istiyoruz. Türkiye'yi en iyişekilde temsil edeceğimize inanıyorum" dedi.