BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,75
ALTIN 2.502,12
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor 4 final maçına çıkacak

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a yenilerek elenen Bursaspor, ligde kalan 4 maçını kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak istiyor. <br...

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a yenilerek elenen Bursaspor, ligde kalan 4 maçını kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak istiyor.
Yeşil beyazlıları, son 4 maçta zorlu rakipler bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde Galatasaray’a yenilerek, hayal kırıklığı yaşatan yeşil beyazlılarda, Elazığspor maçı sonrası keyifler yerine geldi. Ligde 41 puana yükselen Bursaspor, kalan 4 maçını kazanarak, UEFA Avrupa Ligi vizesi almak istiyor.

BİRBİRİNDEN ZORLU RAKİPLER
Cuma günü aynı puandaki rakibi Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan timsahın, bu maçı kazanmaktan başka şansı yok. Bir sonraki hafta en büyük rakibi ve 5 puan önündeki Trabzonspor’u sahasında konuk edecek olan Bursaspor, ardından eski teknik direktörü Hikmet Karaman’ın çalıştırdığı Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak. Yeşil beyazlılar son hafta ise sahasında Gaziantepspor’u ağırlayacak.

BURSASPOR 7 MAÇ SONRA KALESİNİ KAPADI
Öte yandan Elazığspor’u 1-0 mağlup eden Bursaspor, 7 resmi müsabaka sonunda kalesini gole kapadı. Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda oynadığı toplam son 7 maçta kalesinde gol gören Bursaspor, bu şanssızlığını Elazığspor maçında sona erdirdi. Rakibini Fernandao’nun penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup eden Yeşil Beyazlı takım 41 günlük gol yeme serisi son buldu. En son 8 Mart’ta Karabükspor’u 1-0 yenen ve rakibine kalesini kapatan Timsah, uzun bir aradan sonra yine gol yememe sevinci yaşadı.
(İHA)