BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,02
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor: 2 - Fenerbahçe: 3

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında lider Fenerbahçe, deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında lider durumda bulunan Fenerbahçe, Bursaspor ile deplasmanda karşılaştı. Son saniyeleri nefes kesen maçı Egemen'in son saniye golüyle Fenerbahçe kazandı!

Spor Toto Süper Lig'in 10. Haftasında Bursaspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı Bursaspor'un, ikinci yarısı Fenerbahçe'nin kontrolünde geçerken 83. Dakikada Emenike'nin attığı gol sarı lacivertlilere galibiyeti getirdi derken son saniyede Batalla sahneye çıktı. Bu kez de karşılaşma 2-2 bitti denilirken Egemen 90+4'te galibiyet golünü attı ve takımına galibiyeti getirdi!

Karşılaşmanın ilk yarısı Bursaspor'un son derece istekli ve baskılı oyunuyla başladı. Fenerbahçe oyunda pek bir varlık gösteremezken 20. Dakikada Ferhat Kiraz'ın golü geldi. Bir çok pozisyon bulan Bursaspor bir gol daha bulamayınca, ilk yarı Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe vardı. Oyuna mutlak hakimiyetini koyan Fenerbahçe sürekli pozisyon bulurken 62. Dakikada oyuna giren Webo, 63. Dakikada golü attı ve maça beraberliği getirdi. Dakikalar 70'i gösterirken Fenerbahçe'nin %72'ye %28 topla oynama üstünlüğü bulunuyordu. Oyunun hakimi Fenerbahçe 83. Dakikada kurtarıcısı Emenike'nin attığı golle 2-1 öne geçti. Herkes karşılaşmanın bu skorla sona erdiğini düşünürken Batalla sahneye çıktı ve golünü attı. Yine maç böyle bitti derken bu kez Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü attı ve maç 3-2 sona erdi! 

Bursaspor: 2 - Fenerbahçe: 3

Stat: Atatürk 

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Orkun Aktaş

Bursaspor: Frey, Basser, Serdar Aziz, Civelli, Taiwo, Şamil Çinaz, Belluschi, Murat Yıldırım, Batalla, Ferhat Kiraz, Kazım Kazım 

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Cristian, Alper Potuk, Kuyt, Sow, Emenike 

Goller: Dk. 20 Ferhat Kiraz, Dk. 90+1 Batalla (Bursaspor), Dk. 63 Webo, Dk. 83 Emenike, Dk. 90+4 Egemen (Fenerbahçe) 

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN