BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94
HABER /  GÜNCEL

Bursa'da yasak aşk kanlı bitti!

Bursa'da 27 yaşındaki genç kadınla yasak aşk yaşayan 50 yaşındaki Doğan Fırıncı önce sevgilisini öldürdü ardından da intihar etti.

Abone ol
BURSA'da hukuk bürosunda çalışan gönül ilişkisi bulunan 27 yaşındaki Emine Ebren'i tabanca ile öldürdükten sonra gittiği babasının evinde başına ateş ederek intihar eden evli ve 4 çocuk babası, cezaevi infaz memuru 50 yaşındaki Doğan Fırıncı, ağır yaralandı. 
 
Merkez Yıldırım İlçesi Yiğitler Mahallesi'nde oturan evli ve 4 çocuk babası Doğan Fırıncı geçen ay infaz koruma memuru olarak çalıştığı Gemlik İlçesi'ndeki Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan emekli olmak için başvurdu. Doğan Fırıncı, dün akşam saatlerinde 2 yıldan bu yana gönül ilişkisi bulunan merkez Osmangazi İlçesi Uluyol'daki hukuk bürosunda sekreter Emine Ebren'in yanına gitti. Burada, Emine Ebren ile tartışan Doğan Fırıncı, saat 20.30 sıralarında, genç kadını tabancayla öldürdü. Doğan Fırıncı, daha sonra evinin bir alt katında oturan anne ve babasının evine gitti. Mutfakta yemek yiyen anne ve babasının yanından ayrılıp salona geçen Doğan Fırıncı, buradan sevgilisi Emine Ebren'in annesi Mürivet Ebren'i cep telefonu ile "Anne ben Emine'yi vurdum. Kendimi de vuracağım" yazılı mesaj attıktan sonra oturduğu yerde başına tek el ateş etti.

KURTARILAMADI
 
Silah sesini duyan Doğan Fırıncı'nın babası Hızır Fırıncı oğlunu, üst katta oturan gelini ve torunlarına haber vererek yakında bulunan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Fırıncı, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kendisine gönderilen mesajı okuyan Mürivet Ebren, daha sonra cep telefonu ve işyerinden aradığı kızının telefonları açmamayınca Doğan Fırıncı'yı aradı. Doğan Fırıncı'nın telefonunu açan yakınlarından, intihar haberini öğrenen Mürivet Ebren hemen Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek, polisten yardım istedi. 
 
"KIZIMIN BU İLİŞKİSİNİ İSTEMİYORDUK"
 
Polise ifade veren Emine Ebren'in annesi Mürivet Ebren, "Emine bekar bir kızdı. Doğan ise evli ve 4 çocuğu vardı. Aralarındaki yaş farkı oldukça fazlaydı. Kızım onu sevmesine rağmen ailemiz bu ilişkiye izin vermiyordu. Bir ara Doğan ile tanıştık. Bana, 'Anne' diyordu. Telefon numaram dahi kendisinde vardı. Bu işin olmayacağını ona defalarca söyledim. Fakat kabul etmiyordu. Olayın bu boyuta varacağını düşünmemiştik" dedi.
 
"OĞLUMUN İLİŞKİSİNİ BİLMİYORDUM"
 
Oğlu ile aynı binada oturduklarını anlatan Hızır Fırıncı ise, "Doğan'ın eşi ile sıkıntısı yoktu. En azından biz bilmiyorduk. Genç kız ile aşk yaşadığını yeni öğrendim. Dün akşam bize geldi. Annesi ile mutfakta yemek yiyorduk. Yanımıza çağırdık gelmedi, 'Salonda otaracağım' dedi. Silah sesi üzerine odayı koştuğumuzda oğlum kanlar içerisindeydi. Hastaneye kaldırdıysak ta kurtaramadık" diye konuştu.
 
CENAZE ADLİ TIP’TAN ALINDI
 
Bursa’da hukuk bürosunda çalışan gönül ilişkisi bulunan Emine Ebren'i tabanca ile öldürdükten sonra intihar eden Doğan Fırıncı’nın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi ardından alındı. Fırıncı’nın cenazesi Doğanköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
 
ANNE EBREN: İLİŞKİYİ BİLMİYORDUM
 
Cep telefonuna gelen mesajla kızının öldürüldüğünü öğrenen Mürivet Ebren, iddia edildiğinin aksine kızıyla Doğan Fırıncı’nın ilişkisinden haberi bulunmadığı söyledi. Bu konuda yanlış anlama olduğunu söyleyen Mürivet Ebren, "Doğan’ı kesinlikle tanımıyorum. Dün gece tanımadığım bir numaradan cep telefonuma, 'Ailemizin huzuru için kendimi ve Emine’yi vurdum' mesajı gelince polise başvurduk" dedi. Emine Ebren'in cenazesinin Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından bugün ikindi de Bursa'da toprağa verilecek.