BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.435,66
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da şüpheli paket alarmı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görük Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinin önünde bulunan şüpheli paket büyük paniğe neden oldu.

Abone ol

BURSA'da üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Görük Mahallesi'nde bir alışveriş merkezi önündeki valiz, polisi alarma geçirdi. Büyük paniğe neden olan şüpheli çanta, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı.

Alınan bilgiye göre, dün saat 22.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde bir market önüne bırakılan sahipsiz valiz öğrenciler tarafından fark edildi. Önce polis merkezi ekibine haber verildi. Olay yerine sevk edilen 15 ekip şerit çekip güvenlik tedbiri aldı.

Atatürk Caddesi trafiğe kapatılırken, bazı restoran ve kafeteryalar boşaltıldı bazılarından öğrencilerin dışarı çıkmasına izin verilmedi. Meraklı kalabalık belli bir mesafede imha çalışmasını izlemek için toplandı.

Olay yerine gelen bomba imha ekibi özel kıyafet giyip, "kontrollü patlama" anonsunun ardından şüpheli valizi fünye ile patlattı. Valizden kullanılmış kıyafetler çıkarken, binlerce kişi rahat bir nefes aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.