BIST 9.746
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.420,53
HABER /  SPOR

Bursada kupa mesaisi

Bursaspor'da hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı.

Abone ol

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, yeşil beyazlı futbolcular Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı'yla gazetecilere poz verdi.

Teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Devamında dar alanda pas-pres çalışmasının ardından yeşil-beyazlı futbolcular, yarı sahada çift kale maç oynadı.

Çalışmaya Gaziantepspor maçında sol kasığında adale sertleşmesi olan Mustafa Sarp katılmazken, bu oyuncunun 4 gün takımdan ayrı çalışacağı belirtildi. Ameliyat olan Egemen Korkmaz ise koşulara başladı. Mbasuma, Volkan Bekiroğlu ve Bekir Ozan da takımdan ayrı koşarken, sol bileğinde kırık olan kaleci Vega ise koşu gerçekleştirdi.

Vega'nın yarın İstanbul Acıbadem Hastanesinde ameliyat olacağı bildirildi. Öte yandan, teknik direktör Bülent Korkmaz döneminde altyapıdan çağrılan ve geri gönderilen Merinosspor oyuncusu Selim Yörükoğlu, paf takımda antrenmanlara çıkan Volkan Şen, Mehmet Yılmaz ve Ömer Kaplan, tekrar A takım kadrosuna dahil edildi. Bursaspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına yarın da devam edecek.