BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  SPOR

Bursada kral polemiği

Bursaspor Başkanı Kızıl son günlerde yerel basında çıkan haberlere açıklama getirdi

Abone ol

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent kızıl, ''Bursaspor'da imparator varsa Raşit Çetiner, eğer kral aranıyorsa 26 kişilik oyuncu kadrosudur'' dedi.

Levent Kızıl, kulübün internet sitesinden yer alan, ''Çok Sevgili Bursaspor Taraftarları'' başlıklı açıklamasında, Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan çıkışın, taraftar desteği ve futbolcuların sahada ortaya koyacakları inançlı futbolla Sakaryaspor maçıyla süreeceğine inandığını bildirdi. Sakaryaspor maçı öncesi, özellikle son 15 gündür gazetelerde ''İmparator (Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç)'' ve ''Kral (Sakaryasporlu Okan Yılmaz)'' röportajlarından geçilmediğine değinen Kızıl, geçmişlerini unutanların geleceklerinin olmayacağını bildirdi.

Kızıl, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''Geçmişte bize hizmet etmiş insanlara Bursaspor gerekli özverileri fazlasıyla yapmıştır. Aynı alacakları 2 kere ödemek gibi. Yine de Bursaspor'a geçmişte emeği olanlara teşekkür ederiz. Gerçekler her zaman gerçektir. Bursaspor'da bir imparator varsa milli takımı bıraktıktan sonra bütün Türkiye peşindeyken, kazanabileceklerinin yarısına razı olup, bir lafımızla Bursa'ya gelip camiamızla bütünleşen, 2 senede altyapıdan 28 futbolcuyu profesyonel yapan, bizi İkinci Lig'in zorlu yollarından geçirip şampiyon yapan, Bursaspor'u hakettiği yere taşıyan, adam gibi adam olan hocamız Raşit Çetiner'dir. Eğer bir kral aranıyorsa, vargüçleriyle hiçbir idmanı kaçırmadan alın terlerini Bursaspor için akıtan, sahada takım oyunu oynayan 26 kişilik Bursaspor kadrosudur. Bilinçli Bursaspor taraftarlarından ricam Sakaryaspor maçında, geçmişin acılarını bir kere daha hatırlayıp kendilerine yakışan küfürsüz ve akıl dolu mesajları tüm Türkiye'ye verirken, gerçek imparator ve kralları bağrına basmasıdır.'' Kızıl, söz verdikleri gibi Bursaspor takımının geçmişte kendisine haksızlık yapan kurum ve insanlara gereken yanıtı sahada vereceğini de kaydetti.