BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
GÜNCEL

Bursa'da göle düşen tilkiler böyle kurtarıldı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden Dipsizgöl Göleti'ne düşen ve aç kaldıkları için telef olmak üzere olan 2 tilki, belediye Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından yoğun çaba sonucunda kurtarıldılar.

BURSA'nın İnegöl ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden Dipsizgöl Göleti'ne düşen ve aç kaldıkları için telef olmak üzere olan 2 tilki, belediye Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından yoğun çaba sonucunda kurtarıldılar. Bitkin düşen tilkiler, tedavinin ardından doğaya salındı. İnegöl'ün Dipsizgöl Mahallesi'nde yapımı devam eden gölet inşaatının çevresinde gezen mahallenin gençleri, göletin içerisine düşen ve çıkamayan iki tilkinin çırpınışını görünce İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne haber verdiler.

1 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

Bir süre sonra Dipsizgöl Mahallesi'ne gelen ekipler yolun dik ve patika olması nedeniyle araçlarını bırakıp yaklaşık bir kilometre yürüdükten sonra inşaat alanına ulaştı.

BÜYÜK ÇABA HARCADILAR

Gölet içerisine inen ekipler, gölet içerisindeki iki tilkiyi zorlukla yakaladılar. Tilkileri filelerle yakalayan ekipler, bu kez de oldukça dik olan gölet içerisinden çıkmak için büyük çaba sarf ettiler. Bir çok denemeye rağmen filelerdeki tilkilerle gölet içerisinden çıkmaya çalışan ekipler, yoğun çaba sonucunda başarıya ulaştılar. Ölmek üzereyken ekipler tarafından kurtarılan tilkiler, tedavinin ardında doğaya salındılar.

DAHA ÖNCEDE DÜŞMÜŞTÜ

İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri tam bir ay önce yani 8 Aralık 2017 tarihinde da aynı gölet inşaatına düşen bir Tilkiyi de kurtarmışlardı.

Sitene Ekle
Etiketler