BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
GÜNCEL

Bursa'da fabrikada patlama! Çok sayıda yaralı var

Bursa'da bir fabrikada patlama olduğu ardından ise göçük meydana geldiği ifade edildi.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir fabrikada patlama ve göçük olduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi sevk edildi. Patlamanın şiddetiyle fabrika binasının çatısı çöktü. Olayda 5 işçi hayatını kaybederken, 4 işçi de yaralandı. Bursa Valisi İzzetin Küçük ölü sayısını teyit ederken, 5 yaralı işçiden 1'inin durumunun ağır olduğunu, yaralıların hastanelere kaldırıldığını açıklamıştı. O işçi hastanede hayatını kaybetti. Ölü sayısı 5 oldu.

BUHAR KAZANI PATLADI

Ankara Yolu üzerinde bulunan bir boya ve tekstil fabrikasında sabah saatlerinde patlama meydana yaşandı. Patlamanın ilk belirlemelere göre buhar kazanından olduğu ifade ediliyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, patlamada 4 işçinin hayatını kaybettiğini, 5 işçinin de yaralandığını belirtti. Bölgede ekiplerin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. 

BİNA TAMAMEN YERLE BİR OLDU

Patlama sonrası çevredeki binalar da zarar gördü. Vatandaşlar büyük korku yaşadı. Fabrikaya uzak mesafelerden de patlama şiddetli bir şekilde hissedildi. Öte yandan fabrikanın binası tamamen yerle bir oldu.

Sitene Ekle
Etiketler