BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  GÜNCEL

Bursa'da 5 ölümlü feci kaza!

Bursa'nın Karacabey ilçesi yakınlarındaki Canbolu köprüsünden dereye uçan otomobildeki aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi.

Abone ol

Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin köprüden dereye uçtu. Feci kazada otomobilde bulunan aynı aileden 5 kişi öldü, bir kişi ise kayboldu. Ölenlerden ikisi çocuk...

Saat 09.00 sıralarında Karacabey'den Bursa yönüne giden ve sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 16 CHJ 55 plakalı otomobil, Canbolu köprüsünün korkuluklarına çarparak dereye uçtu. Sudaki otomobilin içinden 4 ceset, dereden ise bir ceset kurtarma ekiplerince çıkarıldı. Şahısların kimliklerini tespit çalışması sürerken, kurtarma ekiplerinin suyun üzerinde hareket halinde bir mont gördükleri, bir kişinin de kayıp olduğunu tahmin ettikleri bildirildi.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, ölenlerin kimliklerini belirleme çalışması sürüyor.

ÖLEN 5 KİŞİDEN 2'SİNİN ÇOCUK OLDUĞU BELİRLENDİ

Bursa'nın Karacabey ilçesinde otomobilin dereye düşmesi sonucu yaşamını yitiren 5 kişiden 2'sinin çocuk olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, plakası henüz belirlenemeyen otomobilin Bursa-Karacabey yolu Canbolu Köprüsü'nden dereye düşmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, cesetlerden ikisinin 11 ile 15 yaşlarında olduğu tahmin edilen kız çocuklarına, diğer 3 cesedin ise yaşları 35 ile 50 arasında değişen kadınlara ait olduğu belirlendi.

Derede ''16 CHJ 55'' plakası ile kadın çantası bulundu.

Çantadan ''Şükriye Sarı'' adına kayıtlı kimlik çıktı.

Vatandaşlar, derede 2 kişinin daha olabileceğini söyledi.

Ekipler, bölgede arama çalışmalarını sürdürüyor.