BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
HABER /  GÜNCEL

Bursa Valiliği kararı 30 Aralık'ta okullar tatil mi?

BURSA'da kar yağışı devam ederken dün okullar tatil edilmişti. Peki Bursa valiliği 30 Aralık cuma günü için ne karar verdi, okullar tatil mi yoksa açık mı?

Abone ol

BURSA Valiliği kötü hava koşulları nedeniyle Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçelerinde bulunan ilk, orta öğretim okullarda eğitime 30 Aralık cuma günü ara verdi.

Yurdu etkisi altına alan kötü hava koşulları Bursa’da yaşamı olumsuz etkiliyor. Valilik, kar ve tipinin etkili olduğu dağ ilçesi olarak bilinen Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli’de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verdi. Yetkililer, kötü hava koşullarının devam etmesi halinde diğer ilçeler hakkında da karar vereceklerini söylediler.

Bursa Valiliği il merkezindeki okulların açık kalmasına karar verirken Yenişehir, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerindeki okullarda eğitime ara verilmesi kararı almıştı. Kar yağışının devam ettiği Bursa'da 30 Aralık cuma günü için de kar tatili bekleniyor. Bursa Valiliği kar tatili kararı aldığı anda bu haberde bulacaksınız.

Dün Bursa dışında 20'den fazla ilde okullar tatil edilmişti. Kar tatili kararı alan iller Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Isparta, Uşak, Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya, Bilecik, Denizli, Bolu, Kırıkkale, Yozgat, Konya, Kırşehir, Mersin, Sinop , Kastamonu, Karaman ve Çanakkale olmuştu. 30 Aralık cuma günü için de bu illerin bir çoğundan kar tatili haberleri bekleniyor. İlk tatil haberleri de gelmeye başladı.

30 ARALIK KAR TATİLİ OLAN İLLER
30 Aralık cuma günü için kar tatili kararları yağışın yoğun olduğu illerden gelmeye başladı. Kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği Karaman ili ilk karar alan kent oldu. 1 haftadır okulların kapalı olduğu Karaman'da 30 Aralık cuma günü de eğitime ara verildi.

ADANA POZANTI'DA OKULLAR TATİL
30 Aralık cuma günü için kar tatili kararı alan bir diğer yer de Adana Pozantı oldu. Bugün eğitime ara verilen Pozantı ilçesinde 30 Aralık cuma günü taşımalı eğitim yapılan okullar tatil edildi.

Ankara'da okullar 30 Aralık'ta tatil mi? Kar tatili il listesi
İl il kar tatili! İstanbul'da okullar 30 Aralık'ta tatil mi?