BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,52
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa turizmine futbol dopingi

Bursalı turizmciler Şampiyonlar Ligi maçları için taraftarlara özel turlar düzenlemeye başladı.

Abone ol

Seyahat şirketleri, 29 Eylül'deki ilk deplasman maçı için şimdiden otel ve maç bileti rezervasyonlarına başladı.

İskoçya'daki Glasgow Rangers Bursaspor maçını izlemenin maliyeti ise 4 yıldızlı otelde 2 gün konaklama ve her şey dahil bin 300 Euro tutuyor. Eğer iki kişilik odalarda konaklanırsa kişi başı maliyet bin Euro'ya düşüyor.

Bursaspor'u Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk deplasmanında yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar İskoçya'ya gidecek. Bursasporlular zorlu bir seyahat olan bu yolculuğu kendi imkanlarıyla yapmak yerine özel seyahat şirketlerini tercih ediyor.

Şirketlerin pasaport ve vize dışında bütün hizmetleri müşterilerine sunmasından dolayı uçak bileti, maç bileti ve konaklama işleriyle uğraşmak istemeyenler tarafından seyahat sirketleri tercih ediliyor.

TEK SORUN VİZE

İskoçya'daki Glasgow Rangers Bursaspor maçına gitmek isteyenler İngiltere'den vize almak zorunda. İngiltere'nin vizeleri şahsi başvuruyla vermesinden dolayı seyahat şirketlerini tercih edenleri bekleyen tek zorluk vize almak.

İngiltere'nin vize şartlarını yerine getirmek vatandaşları oldukça yoruyor. Vize engelini aşan taraftarlar seyahat şirketiyle çıkacağı bu yolculuk için beklemekten başka bir şey yapmıyor.

KREDİ KARTINA TAKSİT

Takımını İskoçya'da desteklemek isteyenlere bu yolculuk 1300 Euro'ya mal oluyor. Şirketler ödemede kredi kartına taksit imkanı da sunuluyor. Eğer iki kişilik odalarda konaklanırsa kişi başı maliyet bin Euro'ya düşüyor.